Τα νέα των μελών μας

SWOT |Simple Way Of Tourism: Το μεγαλύτερο Β2Β Forum του τουρισμού στο Κ.Π.Ι Σταύρος Νιάρχος από τη Swot

undefined

 

 

Για μία ακόμη χρονιά, το σύνολο του τουριστικού κόσμου της Ελλάδας με πρωταγωνιστές τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της, δίνουν ραντεβού στο Business Travel Professionals Forum, που διοργανώνει η SWOT |Simple Way Of Tourism, Εταιρεία Διαχείρισης & Ανάπτυξης Τουριστικών Επιχειρήσεων.

To 5ο BTPF διοργανώνεται την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου στον “Φάρο” του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, σε μια επετειακή εκδήλωση με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Οι συμμετοχές των ξενοδοχείων ολοκληρώθηκαν 40 ημέρες πριν τη διοργάνωση και οι Δωρεάν εγγραφές για το σύνολο των εμπορικών εταιρειών και ταξιδιωτικών γραφείων που επιθυμούν να συναντήσουν τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας από κοντά, συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς καθημερινά στο www.btpf.eu.

Αυτή τη χρονιά οι συναντήσεις αναμένεται να ξεπεράσουν τις 2.000 συνολικά μέσα σε 10 ώρες, με παρουσία περισσότερων των 200 στελεχών εμπορικών εταιρειών και ταξιδιωτικών γραφείων από Ελλάδα, Κεντρική Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

Η διοργάνωση του Business Travel Professionals Forum, το μεγαλύτερο τουριστικό Β2Β Forum στην Ελλάδα, αποτελεί πλέον θεσμό για τον χώρο του Τουρισμού στη χώρα μας και έχει ως σκοπό την ανάπτυξη πωλήσεων και συνεργασιών, μεταξύ των πιο σημαντικών παραγόντων της αγοράς.

undefined

Η διοργάνωση τελεί υπο την Αιγίδα των: Υπουργείου Τουρισμού, ΕΟΤ, ΣΕΤΕ, HAPCO, ενώ στα πλαίσια των εργασιών θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από εκπροσώπους της Expedia, της Trivago και του Nea Mesa.

Χορηγοί της διοργάνωσης: VOLTERRA, PODIMATAS AUDIOVISUAL, TORNOS NEWS, MIDEASTTRAVEL, TURKISH AIRLINES, ΔΕΙΠΝΟ ΣΟΦΙΣΤΗΡΙΟΝ, GRAFIMA, 100% HOTELSHOWFUN PROMOTIONSATHENS EXPRESS, WELCOME PICKUPS, ALPHATRANSFERS, AKZOTARTPHOTOGRAPHY, το δικηγορικό γραφείο Μπρούστας & Συνεργάτες.

Χορηγοί επικοινωνίας του BTPF 2017: GTP Headlines, FREE SUNDAY, E-TRAVEL NEWS,  SYNEDRIO, TOURISM PRESS, HOTEL MAGAZINE, MINA LUXURY HOTELS.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά στο www.btpf.eu, στο τηλεφωνικό κέντρο +30 210 6525520 ή με emailστο forum@swot.gr

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο