Τα νέα των μελών μας

SWOT | Simple Way Of Tourism: Τα μικρά καταλύματα της Ελλάδας γνωρίζουν τους επαγγελματίες του τουρισμού από κοντά σε ένα καινοτόμο Forum

 

undefined

 

Η SWOT | Simple Way Of Tourism, εταιρεία οργάνωσης & προώθησης ξενοδοχείων, διοργανώνει στις 5 Απριλίου 2017 το 1ο Forum Ανάπτυξης Πωλήσεων για τα Μικρά Καταλύματα της Ελλάδας.

Σημείο συνάντησης είναι το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στην Αθήνα, εκεί όπου οι εκπρόσωποι των Μικρών Καταλυμάτων της Ελλάδας θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν ταξιδιωτικά γραφεία, εταιρείες online πωλήσεων (Β2Β & Β2C), ειδικούς υπηρεσιών digital marketing, αλλά και προμηθευτές από όλες τις κατηγορίες προϊόντων που βοηθούν τη λειτουργία της επιχείρησής τους.

undefined

Στα πλαίσια της διοργάνωσης, πραγματοποιείται, το σεμινάριο Sales Academy by SWOT, το οποίο αφορά πρακτικές και τάσεις πωλήσεων από επαγγελματίες του χώρου του τουρισμού. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής και παρακολούθησης.

Επικοινωνήστε σήμερα με έναν εκπρόσωπο της SWOT και κλείστε με ένα κλικ μέσα από το www.swot.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο