Τα νέα των μελών μας

SWOT | Simple Way Of Tourism: Τα Boutique Hotels & Villas της Ελλάδας στο προσκήνιο

undefined

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε εχθές το 2Boutique Hotels & Villas Forum, που διοργάνωσε η SWOT | Hospitality Management Company, στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, με τη συμμετοχή 31 ξενοδοχειακών εταιρειών, που εκπροσωπούσαν περισσότερα από 100 καταλύματα σε 22 προορισμούς της Ελλάδος, συναντώντας 127 εκπροσώπους ταξιδιωτικών γραφείων από όλη την Ελλάδα και ένα σημαντικό αριθμό προμηθευτών για άμεση συνεργασία. Είναι χαρακτηριστικό, ότι μέσα σε 4 ώρες πραγματοποιήθηκαν σχεδόν 900 συναντήσεις συνολικά με εξαιρετικά αποτελέσματα.

undefined

Την έναρξη των εργασιών χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κος. Χαράλαμπος Καρίμαλης, όπου εξήρε την πρωτοβουλία και τις ενέργειες της SWOT για ανάπτυξη των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στα Boutique Hotels και στις διαδικασίες που ολοκλήρωσε ο οργανισμός για την παροχή επίσημων πιστοποιήσεων, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΤΕ, κος. Γιώργος Αμβράζης, ο οποίος αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο που παίζει η αγορά των boutique καταλυμάτων για την υλοποίηση των στόχων του Οδικού Χάρτη ο οποίος αποτελεί μια ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία, η οποία είναι σχεδιασμένη από το Α έως το Ω και ανεβάζει τη μέση δαπάνη διαμονής στα επίπεδα που χρειάζεται η χώρα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SWOT κος. Γιώργος Κωνσταντινίδης, δίνοντας το στίγμα του Forum, ανακοίνωσε την ανάπτυξη των εργασιών και της διοργάνωσης για το 2019, μέσα από τη συμμετοχή περισσότερων καταλυμάτων και πολλαπλασιασμού των επισκεπτών με συμμετοχές από τη διεθνή αγορά.

undefinedundefined

H ημερίδα ολοκληρώθηκε με μία σειρά σεμιναρίων, από τους πρωταγωνιστές της αγοράς σήμερα, με σύγχρονους τρόπους λειτουργίας και ανάπτυξης πωλήσεων για Βoutique Ηotels & Villas.

undefined

Το 3ο Boutique Hotels & Villas Forum, θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαρτίου 2019 στην Αθήνα. 

*SWOT είναι εταιρεία Ανάπτυξης Πωλήσεων / Marketing και Συμβουλευτικής Οργάνωσης & Διαχείρισης Φιλοξενίας, σε όλη την Ελλάδα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο