Τα νέα των μελών μας

SWOT | Simple Way Of Tourism: Ολοκληρώθηκαν οι συμμετοχές στο Forum “Μικρά καταλύματα της Ελλάδας”

undefined

 

Με τη συμμετοχή 30 καταλυμάτων από 21 περιοχές σε όλη την Ελλάδα, ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές στο 1ο forumγια τα Μικρά Καταλύματα της Ελλάδας, που διοργανώνει η SWOT | Simple Way Of Tourism, στις 5 Απριλίου 2017, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στην Αθήνα.

Η Αθήνα, η Ρόδος, η Σαντορίνη, η Άνδρος, η Νάξος, η Φολέγανδρος, η Κως, η Σκιάθος, η Μάνη, η Καστοριά, το Πήλιο, η Ναύπακτος, η Αράχωβα, το Ναύπλιο, το Ζαγόρι, η Καλαμπάκα, η Κατερίνη, το Οίτυλο κα. συνθέτουν το παζλ του χάρτη των συμμετεχόντων.

Μοναδικό ενδιαφέρον παρουσιάζει, το σεμινάριο ανάπτυξης πωλήσεων που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της διοργάνωσης από κορυφαίους επαγγελματίες – συνεργάτες της SWOT.

Ήδη περισσότεροι από 100 εκπρόσωποι ταξιδιωτικών γραφείων και προμηθευτών, έχουν δηλώσει συμμετοχή και οι εγγραφές συνεχίζονται στο www.swot.gr

Το Forum διοργανώνεται υπό την Αιγίδα των Υπουργείου Τουρισμού, ΕΟΤ, ΞΕΕ και ΣΕΤΕ.

Μεγάλος Χορηγός της διοργάνωσης είναι η εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας Watt & Volt, Επίσημος Χορηγός η WebHotelier και χορηγοί επικοινωνίας η Καθημερινή, το GTP, το Mysterious Greece, Hotel Mag & Tourism Press.

 

undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο