Τα νέα των μελών μας

SWOT | Simple Way Of Tourism: Νέα Συνεργασία για τη SWOT – Valeni Boutique Hotel

undefined

 

SWOT καλωσορίζει τValeni Boutique Hotel στο δίκτυο συνεργατών της, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη πωλήσεων στην Ελληνική & Διεθνή αγορά.

undefined

Το Valeni Boutique Hotel είναι ένα απο τα ομορφότερα και πληρέστερα Art Boutique Ξενοδοχεία στην Πορταριά και την ευρύτερη περιοχή του Πηλίου, ιδανικός προορισμός για να γνωρίσετε το Πήλιο όλες τις εποχές του χρόνου. Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία όπου ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να απολαύσει τις σύγχρονες εγκαταστάσεις spa, να «διαβάσει» τους καλλιτέχνες και τα έργα τους που εκτίθενται στους χώρους και να «ξεναγηθεί» σε τοπικές μαγευτικές διαδρομές και γευστικές απολαύσεις στο «Βουνό των Κενταύρων». Χτισμένο σε προνομιακή θέση και περιτριγυρισμένο από τοπία και εικόνες μοναδικής ομορφιάς, το Valeni Boutique Hotel σας υποδέχεται με την ίδια θέρμη κάθε εποχή του χρόνου, για να σας φιλοξενήσει, αλλά και για να σας ξεναγήσει σε διάφορες δραστηριότητες. Καλοκαίρι, χειμώνα, άνοιξη και φθινόπωρο, το Valeni Boutique Hotel αποτελεί πάντα τον ιδανικό προορισμό!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο