Τα νέα των μελών μας

SWOT | Simple Way Of Tourism: Νέα συνεργασία για τη SWOT στη Θεσσαλονίκη

undefined

SWOT | Simple Way Of Tourism, η μεγαλύτερη εταιρεία εκπροσώπησης πωλήσεων για ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα, ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Όμιλο Aegeon Hotels και καλωσορίζει τα ξενοδοχεία Egnatia Palace & Egnatia Hotel της Θεσσαλονίκης, για τα οποία θα αναπτύξει ένα στοχευμένο πλαίσιο προώθησης πωλήσεων στην Ελληνική & Διεθνή Αγορά.

Το Egnatia Palace Hotel είναι ένα Art Hotel 4 αστέρων που προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ενός city hotel σε συνδυασμό με τις ανέσεις ενός spa resort. Το ξενοδοχείο διαθέτει 43 μοναδικά διακοσμημένα δωμάτια & σουίτες στη Θεσσαλονίκη, οι σύγχρονες ανέσεις των οποίων προσφέρουν στους φιλοξενούμενους υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Βρίσκεται δίπλα στην πλατεία Αριστοτέλους, σ’ ένα από τα ωραιότερα κτίρια της πόλης με στυλ art deco της δεκαετίας του ’30.

undefined

Το Egnatia Hotel (3*) με 49 μοναδικά δωμάτια εγγυάται την άνετη διαμονή σας σ’ ένα ευχάριστο περιβάλλον με εξαιρετική διακόσμηση, μοντέρνο design και πάνω απ’ όλα φιλική και άψογη εξυπηρέτηση σ’ ένα σύγχρονο κτίριο 6 ορόφων. Βρίσκεται μέσα στο εμπορικό κέντρο της πόλης. Απέχει 20 χιλιόμετρα από το Αεροδρόμιο Μακεδονία, 1 χιλιόμετρο από το Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό και 1 χιλιόμετρο από το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο