Τα νέα των μελών μας

SWOT | Simple Way Of Tourism: Νέα συνεργασία για τη SWOT | Simple Way Of Tourism με το Kalavrita Canyon Hotel & Spa

 undefined

Η SWOT | Simple Way Of Tourism, εταιρεία Οργάνωσης & Ανάπτυξης Τουριστικών Επιχειρήσεων ανακοινώνει τη συνεργασία της με το ξενοδοχείο Kalavrita Canyon Hotel & Spa στο τομέα της εξειδικευμένης Προώθησης Πωλήσεων.  

Το Kalavrita Canyon Hotel & Spa, μόλις 14 χιλιόμετρα από το χιονοδρομικό του Χελμού, στο κέντρο της ιστορικής κωμόπολης των Καλαβρύτων, ένα ολοκαίνουριο και πολυτελές ξενοδοχείο σας περιμένει να απολαύσετε μια ξεχωριστή εμπειρία…

38 Δωμάτια με επίπλωση υψηλής αισθητικής και σύγχρονες παροχές, ένα ατμοσφαιρικό Spa με χαμάμ, σάουνα, υδρομασάζ, χαλαρωτικές θεραπείες σώματος και προσώπου καθώς και περιποίηση των άκρων.

Στο εστιατόριο Monastery του Ξενοδοχείου θα γευτείτε νόστιμα πιάτα από την ελληνική και διεθνή κουζίνα ενώ στο Golden Bar θα απολαύστε τον καφέ ή το ποτό σας με τη συνοδεία μουσικής που θα σας ‘ταξιδέψει’.

undefined

Χάρη στους ευέλικτους χώρους και τον υψηλών προδιαγραφών τεχνολογικό εξοπλισμό του, το ξενοδοχείο μπορεί να υποστηρίξει επαγγελματικές, επιστημονικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, συνέδρια και εταιρικές συναντήσεις έως 350 ατόμων.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο