Τα νέα των μελών μας

SWOT | Simple Way Of Tourism: Νέα συνεργασία για τη SWOT | Simple Way Of Tourism με το Hyatt Regency Thessaloniki Hotel

undefined

 

Η SWOT | Simple Way Of Tourism, εταιρεία Οργάνωσης & Ανάπτυξης Τουριστικών Επιχειρήσεων ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με το Hyatt Regency Thessaloniki, αναλαμβάνοντας την Ανάπτυξη και Προώθηση Πωλήσεων του ξενοδοχείου στην Αθήνα.

Το Hyatt Regency Thessaloniki είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων το οποίο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη σε μικρή μόνο απόσταση από το Διεθνές Αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης, δίπλα στο Regency Casino Thessaloniki και λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της πόλης. Σε ελάχιστα χιλιόμετρα βρίσκονται μερικές απ’ τις πιο όμορφες ακτές της Χαλκιδικής και η μοναστική πολιτεία του Αγίου Όρους.

undefined

Το Hyatt Regency Thessaloniki προσφέρει 1503 τ.μ. συνεδριακού χώρου, χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει έως 1100 καλεσμένους. Από την άλλη μεριά η έμπειρη προσέγγισή στη διοργάνωση της κάθε εκδήλωσης καθώς και το άψογο service εγγυώνται το άριστο αποτέλεσμα.

Στο Hyatt Regency Thessaloniki καθένα από τα 152 πολυτελή δωμάτια & σουίτες του είναι σχεδιασμένα ειδικά για να φροντίζουν τον πολυταξιδεμένο και απαιτητικό επισκέπτη.

undefined

Το Hyatt Regency Thessaloniki προσφέρει στον επισκέπτη την απόλυτη ισορροπία συνδυάζοντας τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες με την χαλάρωση και την αναζωογόνηση.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο