Τα νέα των μελών μας

SWOT | Simple Way Of Tourism: Νέα συνεργασία για τη SWOT – Pepi Boutique Hotel

undefined

 

H SWOT καλωσορίζει το Pepi Boutique Hotel στο δίκτυο συνεργατών της, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη πωλήσεων στην Ελληνική & Διεθνή αγορά.

Το Pepi Boutique Hotel βρίσκεται στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου. Η εξαιρετική τοποθεσία του ξενοδοχείου προσφέρεται για εξερεύνηση και βόλτες στο εμπορικό κέντρο της παλιάς πόλης, καθώς είναι μόλις 1 λεπτό από τα μουσεία του Ρεθύμνου, τα αναρίθμητα καφέ, εστιατόρια και bars, και μόλις 10 λεπτά από τη μοναδικά υπέροχη αμμώδη παραλία του Ρεθύμνου.

undefined

Το ξενοδοχείο συγκροτείται στο σύνολο από 17 δωμάτια. Τα 5 δωμάτια είναι κατηγορίας Standard, τα 8 δωμάτια κατηγορίας Superior, μία Junior Suite, και μία Suite. Ο περιβάλλον χώρος, χαρακτηρισμένος από τους επισκέπτες σαν μία όαση, ξεδιπλώνεται ειδυλλιακά και προσφέρει ήλιο, χαλάρωση, και γαστρονομικές εμπειρίες.

Λίγο πιο μέσα, στο κελάρι, οι επισκέπτες μπορούν γνωρίσουν λίγη από την τεράστια κληρονομιά του Κρητικού κρασιού, και να γευτούν οίνους από Κρητικούς αμπελώνες, και όχι μόνο.

Σας καλούμε να ζήσετε μία μαγική εμπειρία διαμονής στο Ρέθυμνο και στο Pepi Boutique Hotel!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο