Τα νέα των μελών μας

SWOT | Simple Way Of Tourism: Νέα Συνεργασία για τη SWOT – La Maison des Couleurs

undefined

 

SWOT | Simple Way Of Tourism καλωσορίζει το Maison des Couleurs στο δίκτυο συνεργατών της, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη πωλήσεων του στην Ελληνική & Διεθνή αγορά. 

Στην καρδιά του Πλατάνου, σε μια ήσυχη, καταπράσινη τοποθεσία με εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα του Αιγαίου, το boutique hotel Maison des Couleurs περιμένει να σας υποδεχθεί για να σας χαρίσει τη μαγεία των χρωμάτων του, την καλαισθησία των χώρων του, την ατμόσφαιρα του σήμερα και του χθες.  

undefined

Την άνοιξη του 2009, το αρχοντικό Τσαλίκη άνοιξε τις πόρτες του και μετατράπηκε σε ένα boutique hotel με πέντε αυτόνομες μοναδικές σουίτες, με κήπο και βεράντες περιστοιχισμένες από το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και με θέα προς το μεσαιωνικό Κάστρο του νησιού. 

Οι όμορφες και διακριτικές γωνιές του προσφέρουν θαλπωρή και περιμένουν να σας αγκαλιάσουν. Σεβόμενο την παράδοση του νησιού και του κτιρίου, το ξενοδοχείο είναι έτοιμο να φιλοξενήσει όλες τις εποχές του χρόνου όσους επιθυμούν την χαλάρωση αλλά και την απόλαυση που απορρέει από ένα αρχοντικό εποχής που ακολουθεί τις σύγχρονες απαιτήσεις διαμονής. 

Μοναδικό στο είδος του, το Maison des Couleurs  είναι έτοιμο να σας φιλοξενήσει με την οικειότητα…ενός παλιού φίλου!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.