Τα νέα των μελών μας

SWOT | Simple Way Of Tourism: Business Travel Professionals FORUM 2018 από τη Swot

undefined

 

Για 6η συνεχόμενη χρονιά η  SWOT | Simple Way Of Tourism, εταιρεία εκπροσώπησης & ανάπτυξης πωλήσεων για τουριστικές επιχειρήσεις φέρνει σε επαφή το σύνολο των επαγγελματιών του τουρισμού της χώρας μας στο Business Travel Professionals Forum 2018.

Mια διοργάνωση – θεσμό που εξελίσσεται συνεχώς και αυτή τη χρονιά θα παρουσιάσει ακόμα περισσότερες προτάσεις στην αύξηση πωλήσεων για τους συμμετέχοντες, ενώ θα φιλοξενήσει περισσότερα από 40 ταξιδιωτικά γραφεία από Ευρώπη, Αμερική & Ασία.

Το BTPF 2018 θα πραγματοποιηθεί στoνέο Athens Marriott Hotel, 1 & 2  Νοεμβρίου, σε ένα μοναδικό διήμερο event, όπου εκτός των προγραμματισμένων B2B συναντήσεων, θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις, βραβεύσεις και ένα networking businesscocktail με την ολοκλήρωση των συναντήσεων της πρώτης ημέρας.

undefined

Οι εγγραφές ξεκινάνε σήμερα και η SWOT προσφέρει Ειδική Έκπτωση 20%, έγκαιρης συμμετοχής, για κάθε ξενοδοχείο που θα δηλώσει συμμετοχή έως και 25 Ιουνίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και την εγγραφή σας, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας forum.swot.gr ή www.btpf.eu ή πραγματοποιήστε απευθείας εδώ την εγγραφή σας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο