Τα νέα των μελών μας

SWOT|Simple Way Of Tourism: 5o Business Travel Professionals Forum από τη SWOT

undefined

 

Σε ένα επετειακό forum, κλείνοντας 5 χρόνια δυναμικών διοργανώσεων και περισσότερων των 5.000 συναντήσεων η SWOT | Simple Way Of Tourism φέρνει σε επαφή για ακόμη μία χρονιά το σύνολο των επαγγελματιών του τουρισμού της χώρας μας – και όχι μόνο – στο Business Travel Professionals Forum 2017.  

Η μοναδική φετινή διοργάνωση, θα πραγματοποιηθεί την 1η Νοεμβρίου 2017, στον «Φάρο» του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, σε ένα ολοήμερο event με την ονομασία «Τhe Full Day Project», όπου εκτός των προγραμματισμένων B2B συναντήσεων, θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις, σεμινάρια και ένα networking cocktail party με την ολοκλήρωση των εργασιών.

undefined

Οι εγγραφές ξεκινάνε από σήμερα και η SWOT προσφέρει early booking discount 20%, για κάθε ξενοδοχείο που θα δηλώσει συμμετοχή έως 30 Ιουνίου.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά στο www.btpf.eu, στο τηλεφωνικό κέντρο +30 210 6525520 & στο forum@swot.gr

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο