Τα νέα των μελών μας

SWOT: Η SWOT διοργανώνει το 3ο Business Travel Professional Forum

undefined

 

undefined

 

SWOT | Simple Way Of Tourism διοργανώνει στις 10 & 11 Δεκεμβρίου 2015, στο ξενοδοχείο Metropolitan Athens το 3Business Travel Professionals Forum (BTPF), που αφορά συναντήσεις ξενοδοχείων από την Ελλάδα & τη Διεθνή αγορά με τους κύριους εκπροσώπους του επαγγελματικού & συνεδριακού τουρισμού της χώρας μας.

Απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση σε όλες τις Τουριστικές Επιχειρήσεις αφού τέτοιες προσπάθειες συσπειρώνουν τους φορείς της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας,  ο επικεφαλής της SWOT κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης, επισημαίνει πως:

«Με την 3η διοργάνωση του μεγαλύτερου τουριστικού Β2Β Forum στην Ελλάδα, δημιουργούμε ένα σύγχρονο θεσμό στην ανάπτυξη πωλήσεων και συνεργασιών μεταξύ των πιο σημαντικών παραγόντων της αγοράς. Αυτή τη χρονιά θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε και Ταξιδιωτικούς Οργανισμούς από όλη την Ευρώπη, που ενδιαφέρονται για τον προορισμό… Ελλάδα». 

undefined

 

Υπενθυμίζεται ότι στο επιτυχημένο διήμερο του 2ου BTPF που διοργανώθηκε τον Δεκέμβριο του 2014, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 1000 συναντήσεις παραγόντων του τουρισμού, μέσα σε 8 ώρες, στις οποίες συμμετείχαν με εκπροσώπους τους 30 συνολικά ξενοδοχειακές μονάδες, περισσότερα από 80 στελέχη εμπορικών εταιρειών, καθώς και εκπρόσωποι από 50 ταξιδιωτικά γραφεία.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο