Τα νέα των μελών μας

SWOT | Hospitality Management Company: Με συμμετοχή ρεκόρ σε επισκέπτες & συμμετέχοντες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 6ου Βusiness Τravel Professionals Forum 2018

undefined

 

Περισσότερες από 1700 συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του Βusiness Τravel Professionals Forum 2018, που διοργανώθηκε για 6η συνεχή χρονιά από τη SWOT, προσθέτοντας ακόμη ένα εξαιρετικό διήμερο επιτυχημένων συναντήσεων για τους επαγγελματίες του τουρισμού.

Οι 45 ξενοδοχειακοί όμιλοι που συμμετείχαν, για πρώτη φορά σε τέτοιο αριθμό, στο μεγαλύτερο Β2Β Forum στην Ελλάδα, είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν 363 εκπροσώπους Ελληνικών και διεθνών ταξιδιωτικών οργανισμών, αλλά και εταιρειών που επιδιώκουν συνεργασίες στον τομέα του M.I.C.E τουρισμού.

undefined

 

Τις εργασίες του Forum άνοιξε και τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κος. Αλέξανδρος Βασιλικός, ο οποίος μέσα από το χαιρετισμό του προς τους συμμετέχοντες ξενοδόχους, εξήρε την σημαντική για τα ελληνικά δεδομένα εκδήλωση, με διεθνή πλέον χαρακτήρα και ανακοίνωσε παράλληλα τη στρατηγική συνεργασία μεταξύ του Ξ.Ε.Ε και της SWOT για την από κοινού διοργάνωση του 3ου Βoutique ΗotelForum τον Φεβρουάριο του 2019 στην Αθήνα.

Λίγο πριν, η οργανωτική επιτροπή του BTPF βράβευσε το Athens Flying Week και τον κο. Παναγιώτη Ποδηματά, ιδρυτή και επικεφαλής του μοναδικού αυτού AirShow, για την Ενίσχυση του Τουριστικού Προϊόντος στην Ελλάδα μέσω της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

undefined

Τη δεύτερη ημέρα εργασιών, Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, σειρά για να βραβευθεί είχε η Μarketing Greece για την Ενίσχυση και την Προβολή της Εικόνας της Ελλάδας, εντός και εκτός συνόρων. Το βραβείο παρέλαβε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Marketing Greece κα. Ιωάννα Δρέττα, η οποία αναφέρθηκε  στο κοινό όραμα διαφορετικών πλευρών του κλάδου για την ανάπτυξη και προώθηση της χώρας μας, με δράσεις και καμπάνιες που θα ενισχύσουν τη δυναμική του ελληνικού τουρισμού.

undefined

Την έναρξη της δεύτερης και τελευταίας ημέρας (2/11), κήρυξε μέσα από την τιμητική ομιλία του, ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ κος. Γιάννης Ρέτσος, ο οποίος αφού συνεχάρη τη SWOT για την εξαιρετική διοργάνωση, ανέφερε ότι το Business Travel Professionals Forum αποτελεί πλέον θεσμό για τον χώρο του ελληνικού τουρισμού κι ευχαρίστησε τον Διευθύνων Σύμβουλο της SWOTκο. Γιώργο Κωνσταντινίδη για τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα στη σύνδεση της ελληνικής τουριστικής αγοράς. Συμπληρωματικά, τόνισε ότι, η διεξαγωγή των B2B συναντήσεων εντός του κλάδου, μπορεί να συμβάλει σημαντικά σε επίπεδο ανταλλαγής τεχνογνωσίας και κινητοποίησης γνώσης, αλλά και στην ανάδειξη επιχειρηματικών ευκαιριών.

Το ραντεβού για το 7ο Business Travel Professionals Forum, δόθηκε ήδη για το Φθινόπωρο του 2019 στην Αθήνα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο