Τα νέα των μελών μας

SWOT: Boutique Hotels & Villas Forum by SWOT

undefinedundefined

 

Λίγες ημέρες πριν τη δεύτερη διοργάνωση Boutique Hotels & Villas Forum 2018, το οποίο θα πραγματοποιηθεί, τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018, στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στην Αθήνα και οι συμμετοχές έχουν ήδη παρουσιάσει αύξηση 30% σε σχέση με την αντίστοιχη διοργάνωση του 2017.

35 μοναδικά καταλύματα από 21 προορισμούς της Ελλάδας έχουν πάρει ήδη θέση για να συναντήσουν τους επαγγελματίες του τουρισμού και να αναπτύξουν νέες συνεργασίες.

Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί, επίσης για δεύτερη χρονιά, το Σεμινάριο Πωλήσεων και Αύξησης Κρατήσεων για Boutique Hotels & Villas, όπου εκπρόσωποι και πρωταγωνιστές της τουριστικής αγοράς θα μιλήσουν, αναλύοντας πρακτικές και μεθόδους επίτευξης στόχων.

Οι 9 εισηγητές του Σεμιναρίου θα είναι από τις εταιρείες: SWOT, Expedia, iteam, GTP, About Hotelier, 100% HotelShow & Hotelier Academy, Mina luxury Hotels και σε μία ειδική ενότητα για αποτελεσματική διαχείριση κρίσεων με πελάτες, θα μιλήσει ο κος. Χρήστος Κουτσόπουλος, επί σειρά ετών Γενικός Διευθυντής ξενοδοχειακών μονάδων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Το Forum τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και του ΣΕΤΕ, ενώ τη διοργάνωση στηρίζουν οι εταιρείες: Transtours, Fun Promotion, Sounds Good, Lux Filmography, Growth Greece, 100% HotelShow, Grafima, CNN.gr.

Χορηγοί Επικοινωνίας είναι: Η Καθημερινή, GTP, Hotel & Restaurant, Mina luxury Hotels, Στέντορας, Skywalker.

Τα ενδιαφερόμενα καταλύματα, τα ταξιδιωτικά γραφεία από όλη την Ελλάδα και οι προμηθευτές Ξενοδοχειακού εξοπλισμού, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικά στο 210-6525520, μέσω emailστο: forum@swot.gr και βεβαίως με άμεση εγγραφή στο https://forum.swot.gr

undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο