Τα νέα των μελών μας

Sunshine Vacation Clubs: Νέα λαμπρή διάκριση της αλυσίδας ξενοδοχείων Sunshine Vacation Clubs

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Την 26η Οκτωβρίου 2009 στην Γενεύη στο ξενοδοχείο ΙΝΤΕRCONTINENTAL έλαβε χώρα η ετήσια απονομή βραβείων ποιότητας σύμφωνα με τον διεθνή κανονισμό QC 100 TOTAL QUALITY MANAGEMENT MODEL από την οργάνωση B.I.D (Business Initiative Directions). 

Η αλυσίδα μας έλαβε το χρυσό αστέρι της διοργάνωσης ISAQ International Star Award for Quality , δια του εκπροσώπου της κ. Δημήτρη Σουφλή, διευθυντή λειτουργειών και ο οποίος επίσης βραβεύτηκε ως εισηγητής διαχείρησης ολικής ποιότητος με τον ανάλογο τίτλο, υπογράφοντας εκ μέρους του ομίλου την σχετική δέσμευση για την ποιότητα προς συνεργάτες, προμηθευτές, πελάτες αλλά και την προσήλωση προς μια «πράσινη» επιχειρηματική λειτουργία. 

Είναι η συνέχεια της περσινής επιτυχίας του ομίλου μας μετά την απονομή του MILLENNIUM AWARD στην Μαδρίτη από τον οργανισμό TRADE LEADER’S CLUB η οποία αφορούσε στα επισιτιστικά τμήματα των ξενοδοχείων μας.

  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο