Τα νέα των μελών μας

Suitel: Συμμετοχή στην Έκθεση Horeca 2016

undefined

 

Η Suitel συμμετείχε στην κορυφαία  Έκθεση Horeca, που διεξήχθη στις 12-15 Φεβρουαρίου,  στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Η μεγαλύτερη και πιο εξειδικευμένη εταιρεία στο χώρο του επώνυμου ξενοδοχειακού καλλυντικού, μέλος του Ομίλου Groupe GM, έδωσε δυναμικό παρόν σε έναν πλήρως ανανεωμένο χώρο, oοποίος ξεχώρισε για το ιδιαίτερο ύφος  και την άψογη αισθητική.

Το περίπτερο της Suitel, αποτέλεσε σημείο αναφοράς και συνάντησης εκατοντάδων επαγγελματιών καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις πρόσφατες διεθνείς τάσεις του ξενοδοχειακού γίγνεσθαι με νέες συνθέσεις και συσκευασίες, ανωτάτου επιπέδου ποιότητας, τεχνικής και καινοτομίας.

undefined

Tαυτόχρονα είχαν τη δυνατότητα ν’ ανακαλύψουν ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο 35 και πλέον διεθνών επώνυμων brands, περισσότερο προσιτά από ποτέ.

Η εξειδικευμένη ομάδα της Suitel, εστίασε σε κάθε επισκέπτη ξεχωριστά, δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις και συμβουλές, μέσα από μία απεριόριστη γκάμα επιλογών είτε στην «κατα παραγγελία» δημιουργία είτε σε συνεργασία με τις διεθνείς καλλυντικές μάρκες μας από το χώρο του σπα, της μόδας και του design.

Η παρουσία της Suitel στη Horeca 2016 είχε και επετειακό χαρακτήρα, καθώς διανύει μία πορεία 15 πετυχημένων ετών στην Ελλάδα, ως ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο αυτό και σε 6 ακόμη χώρες του εξωτερικού.

Η Suitel διαχρονικά από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα,  παραμένει εστιασμένη στον στόχο και τις αξίες που έχει οικοδομήσει και συνεχίζει ν’ αποτελεί την πρώτη επιλογή για όλα τα ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα που αναζητούν ποιοτικά καλλυντικά και είδη φιλοξενίας.

undefined

Η Suitel της οικογένειας Κάνδηλα και η Groupe GM της οικογένειας Marchand, εδώ και 40 χρόνια πωλούν καλλυντικά αποκλειστικά!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο