Τα νέα των μελών μας

Suitel: Ο κορυφαίος γαλλικός οίκος “Thierry Mugler”, ξετυλίγει το δικό του μύθο αυτό το καλοκαίρι στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου μας

undefined

 

Πάντα γοητευμένος απο τις αρχαίες και θρυλικές ιστορίες που σχετίζονταν γύρω από το άρωμα, ο κορυφαίος γαλλικός οίκος “Thierry Mugler”, ξετυλίγει το δικό του μύθο αυτό το καλοκαίρι στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου μας.

Μεγάλοι βραβευμένοι ξενοδοχειακοί Όμιλοι όπως Elounda Beach, Elounda Bay, Grand Resort Lagonissi, των Helios Hotels and Resorts αλλά και μαγευτικές, υπερπολυτελείς βίλες στη Σαντορίνη (Santorini Secret, Chromata, Charisma Suites), Μύκονο (Boheme), Αστυπάλαια (Pylaia), Πάρο (Naousa Hills), Σάμο (Proteas Blue Resort) και Φολέγανδρο (Anemi), εμπιστεύτηκαν και φέτος την Suitel ως αποκλειστικό συνεργάτη τους, επιλέγοντας την υψηλών προδιαγραφών πολυτελή ξενοδοχειακή καλλυντική σειρά «Thierry Mugler».

Εμπνευσμένη απο τον δημιουργό του, με τον ίδιο αυθεντικό τρόπο, όπως το διάσημο άρωμά του, η σειρά περιλαμβάνει πρωτότυπα και τολμηρά σχεδιασμένα μπουκάλια (40ml – 80ml) και σαπούνια (25g & 50g) σε σχήμα βότσαλου, σε διαυγή χρώματα και έντονα αρώματα με την φρεσκάδα εσπεριοειδών, προκειμένου να μυήσουν όλους τους εκλεκτούς φιλοξενούμενους σε ένα μοναδικό τελετουργικό ευεξίας, απόλυτης αρμονίας και διαχρονικότητας.

undefined

Η πλήρης καλλυντική σειρά (η οποία συμπεριλαμβάνει άλατα μπάνιου, κρέμα χεριών και dispensers 300ml) καθώς και η συμπληρωματική της (pebbleline), προσφέρoνται μέσα στο μπάνιο σε πολυτελή και μοντέρνο μεταλλικό δίσκο, με ανάγλυφο το έμβλημα του οίκου, ικανά να αναδείξουν με μοναδικό τρόπο, την ομορφιά της ελληνικής φιλοξενίας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο