Τα νέα των μελών μας

SUITEL: Κομβική συνεργασία της SUITEL με τον Όμιλο Louis Hotels!

 undefined

 

 

Ακόμα μια μεγάλη συνεργασία της Suitel με έναν από τους σπουδαιότερους ξενοδοχειακούς ομίλους στην Ελλάδα και την Κύπρο, τον Louis Hotels.

Με περισσότερα από 26 ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων στα ελληνικά νησιά και την Κύπρο όπως τα The Ivi Mare, The Royal Apollonia & Hilton Nicosia, ο όμιλος ξεχωρίζει για την πολυτελή διαμονή που προσφέρει αναβαθμίζοντας την διαρκώς, σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις φιλοξενίας.

undefined

H Suitel, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Groupe GM, προσφέρει το μεγαλύτερο portfolio με amenities από τον διεθνή χώρο της κοσμητολογίας, της μόδας, της αρωματοποιίας, του spa και του skincare, εξασφαλίζοντας μία ευρεία γκάμα επιλογών που εξυπηρετεί οποιαδήποτε αισθητική σχεδιασμού, αρωματικό προφίλ ή ύφος φιλοξενίας.

undefined

Από το μποέμ, ξενοδοχείο 5 αστέρων Asterion Suites & Spa έως το μόλις ανασχεδιασμένο, εμβληματικό, high-end ξενοδοχείο Mykonos Theoxenia και το νέο απόκτημα των Louis Hotels το πεντάστερο Once in Mykonos, οι εξαιρετικές παροχές φιλοξενίας ολοκληρώνονται με τις επώνυμες ξενοδοχειακές σειρές καλλυντικών και αξεσουάρ που η Suitel διαθέτει αποκλειστικά, προσφέροντας υψηλού επιπέδου καθετοποιημένη εξυπηρέτηση.

undefined

Ακόμα μια μεγάλη συνεργασία της Suitel με έναν από τους σπουδαιότερους ξενοδοχειακούς ομίλους στην Ελλάδα και την Κύπρο, τον Louis Hotels. Με περισσότερα από 26 ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων στα ελληνικά νησιά και την Κύπρο όπως τα The Ivi Mare, The Royal Apollonia & Hilton Nicosia, ο όμιλος ξεχωρίζει για την πολυτελή διαμονή που προσφέρει αναβαθμίζοντας την διαρκώς, σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις φιλοξενίας. H Suitel, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Groupe GM, προσφέρει το μεγαλύτερο portfolio με amenities από τον διεθνή χώρο της κοσμητολογίας, της μόδας, της αρωματοποιίας, του spa και του skincare, εξασφαλίζοντας μία ευρεία γκάμα επιλογών που εξυπηρετεί οποιαδήποτε αισθητική σχεδιασμού, αρωματικό προφίλ ή ύφος φιλοξενίας. Από το μποέμ, ξενοδοχείο 5 αστέρων Asterion Suites & Spa έως το μόλις ανασχεδιασμένο, εμβληματικό, high-end ξενοδοχείο Mykonos Theoxenia και το νέο απόκτημα των Louis Hotels το πεντάστερο Once in Mykonos, οι εξαιρετικές παροχές φιλοξενίας ολοκληρώνονται με τις επώνυμες ξενοδοχειακές σειρές καλλυντικών και αξεσουάρ που η Suitel διαθέτει αποκλειστικά, προσφέροντας υψηλού επιπέδου καθετοποιημένη εξυπηρέτηση.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο