Τα νέα των μελών μας

Suitel: Η Suitel δημιούργησε την ξενοδοχειακή σειρά περιποίησης αποκλειστικά για τα Brown Hotels

 

undefined

 

Η διεθνής αλυσίδα Brown Hotels επεκτείνεται ραγδαία και στην Ελλάδα με το άνοιγμα τεσσάρων νέων boutique ξενοδοχείων στην Αθήνα. Με ιδιαίτερo design και urban φιλοσοφία, τα Brown Acropol, Dave Red, Villa Brown Ermou και Lighthouse Athens είναι τα πρώτα από τα 10 ξενοδοχειακά projects της αλυσίδας, ενώ έξι ακόμη ξενοδοχεία -ανάμεσά τους το Brown Spices και το Theodore Athens- θα προστεθούν στη χώρα μας έως το 2023 εδραιώνοντας τον όμιλο στην ελληνική αγορά. 

undefined

Την εξειδικευμένη ξενοδοχειακή σειρά καλλυντικών ανέλαβε να δημιουργήσει η Suitel, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Groupe GM, ακολουθώντας το σχεδιαστικό ύφος και την ταυτότητα του brand Brown Hotels Collection με υψηλής ποιότητας, eco-friendly φόρμουλες φυσικής προέλευσης που θα ολοκληρώσουν την εξαιρετική εμπειρία διαμονής των επισκεπτών. Η πολυτελής σειρά προϊόντων περιποίησης σώματος BrownSpa είναι ήδη διαθέσιμη από τον Ιανουάριο του 2022. 

undefined

Τα ξενοδοχεία, που ξεχωρίζουν για την χαρακτηριστική αισθητική τους, όπως το εμπνευσμένο από τα κοσμοπολίτικα vibes της δεκαετίας του ’60 Brown Acropol, εισάγουν μια νέα, σύγχρονη εποχή φιλοξενίας στο κέντρο της Αθήνας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο