Τα νέα των μελών μας

Suitel: Η Sampar Paris, top καλλυντική σειρά, γι’ αυτό το καλοκαίρι!

 

Τα πιο καινοτόμα και σύγχρονα ξενοδοχειακά καλλυντικά του οίκου Sampar, επιλέχθηκαν για αυτό το καλοκαίρι από κορυφαίους ελληνικούς ξενοδοχειακούς προορισμούς, με σκοπό να προσφέρουν τις πιο διάσημες «Detox» θεραπείες ομορφιάς.

Η Sampar δημιουργήθηκε στη Γαλλία το 2004 και θεωρείται σήμερα ως η πλέον ταχύτερη αναπτυσσόμενη μάρκα στο χώρο της κοσμητολογίας παγκοσμίως.

Η Suitel περήφανα συστήνει τα πρώτα ξενοδοχειακά προϊόντα, με «anti pollution» φόρμουλα. Πρόκειται για την απόλυτη high tech σειρά, εμπλουτισμένη με υψηλής τεχνολογίας ενεργά φυσικά συστατικά μέντας και ισχυρές προβιοτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες από εκχύλισμα βούτυρο καριτέ, που προστατεύουν και αναζοωγονούν με φυσικό τρόπο τις αστικά κουρασμένες επιδερμίδες.

Πρόσφατα στην γκάμα των προϊόντων της, προστέθηκε μοντέρνα συσκευασία σε λευκό «soft touch» σωληνάριο των 40ml, ενώ η σειρά ολοκληρώνεται με τα σαπούνια των 20γρ. & 40γρ., τοποθετημένα σε  πολυτελή δίσκο με καθρέπτη, dispensers των 300ml, ενυδατική κρέμα χεριών 15ml, prestige retail και spa προϊόντα.

 *Τα προϊόντα της Sampar διατίθενται σε ξενοδοχεία μέσω του δικτύου της Groupe GM σε 70 χώρες.

Στην Ελλάδα  τα προϊόντα της Sampar βρίσκονταιστο Hotel Olympia Θεσ/κη, Galaxy Hotel Hράκλειο, Αphrodite Beach Hotel Μύκονο κ.α, ενώ «απογειώνονται» και σε όλες τις πτήσεις εξωτερικού της Aegean (μέσω in -flight sales).

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο