Τα νέα των μελών μας

Suitel: Η οικολογία του μέλλοντος “επιστρέφει” στις πρακτικές του παρελθόντος με τη Damana solid soap bar

undefined

undefined

 

 

To μέλλον για αειφόρο φιλοξενία μεταφράζεται στα μέτρα που λαμβάνονται για τη μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος και στον τρόπο που η βιομηχανία αντιμετωπίζει τις περιβαλλοντικές και κοινωνικές προκλήσεις. 

Πλέον, ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις φιλοξενίας, υιοθετούν την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και την ενσωματώνουν στην εταιρική τους κουλτούρα. 

Έρευνες δείχνουν ότι το 66% των τουριστών προτίθενται να πληρώσουν περισσότερα χρήματα,  σε μια επιχείρηση φιλοξενίας, η οποία δηλώνει ότι στοχεύει στο να εφαρμόσει πράσινες πρακτικές. 

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ένα ξενοδοχείο χρησιμοποιεί καθημερινά ανά δωμάτιο περίπου 450-900 λίτρα νερού, ενώ ταυτόχρονα το 95% της χρήσης πλαστικού δεν ανακυκλώνεται, η εξάλειψη του πλαστικού και η εξοικονόμηση της χρήσης του νερού, είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για την δημιουργία του οικολογικού περιβάλλοντος. 

undefined

Η Suitel, μέσω του προγράμματος “Care About Earth”, δίνει προτεραιότητα στη χρήση oξο βιοδιασπώμενων συσκευασιών είτε από φυτική βάση από ζαχαροκάλαμο είτε ανακυκλώσιμο πλαστικό ωκεανού και 100% ανανεώσιμες πρώτες ύλες, όπως πατάτα ή καλαμπόκι. 

Σήμερα, η Suitel λανσάρει την πρώτη αυθεντική Μεσογειακή ξενοδοχειακή σειρά, «Damana solid», σε σαπούνι μπάρα 20γρ., με εκχυλίσματα αρωματικών φυτών. Διατίθενται σε σαμπουάν (κέδρο), αφρόλουτρο (κίτρο), μαλακτική κρέμα μαλλιών (λευκή τσουκνίδα) & σαπούνι χεριών (λάδι ελιάς). 

Πλεονεκτήματα:

–        Xωρίς Πλαστικό

–        FSC (ανακυκλώσιμη συσκευασία)

–       9 φορές λιγότερη κατανάλωση νερού από μία φόρμουλα σε υγρή μορφή

–        Vegan

–        Εμπλουτισμένη με 100% συστατικά φυσικής προέλευσης

–        0,0004% συντηρητικά vs 1.5% στα υγρά

–        Διαρκεί για 20 χρήσεις

–        Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος και μαλλιών 

Αν προετοιμάζεστε να υιοθετήσετε πρακτικές βιώσιμης φιλοξενίας στην επιχείρησή σας, εμπνευστείτε από τις απλές πρακτικές του παρελθόντος και επιλέξτε οικολογικές ξενοδοχειακές σειρές, όπως αυτή της «Damana solid» σε μορφή μπάρας σαπουνιού.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο