Τα νέα των μελών μας

Suitel AE: Τα προϊόντα της Suitel ταξιδεύουν παντού!

suitel

H Suitel συνεχίζει να επενδύει στην εξωστρέφεια, με έντονη την δραστηριότητά της σε 7 και πλέον χώρες, προσφέροντας ξενοδοχειακά καλλυντικά, προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τα αυστηρά πρότυπα της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς.

Πρόσφατα η εταιρεία ανανέωσε την αποκλειστική συνεργασία της με 3 υπερπολυτελή ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή της Τουρκίας.

Πιο συγκεκριμένα με το «Park Hyatt Ιstanbul»  (τιμήθηκε ως η καλύτερη αλυσίδα ξενοδοχείων το 2012) επιλέγοντας μία ευρηματική «κατά παραγγελία» καλλυντική δημιουργία, με άρωμα λουκούμι-τριαντάφυλλο, από τον διάσημο αρωματοποιό Blaise Mautin καθώς και με το διακεκριμένο «Calista Luxury Resort & Spa Antalya», (βραβευμένο για τις πράσινες πρακτικές του ως Golf Resort), τοποθετώντας επιτοίχια branded οικολογικά dispensers “Pascal Morabito – Paris”.

suit

Επιπλέον οι οργανικές σειρές «Τhemae» με βάση το τσάι και “Damana Organic” με εκχύλισμα aloe vera,  αρωματίζουν τα 249 δωμάτια του διεθνούς φήμης ξενοδοχείου “Movenpick Hotel Resort Ιstanbul”, καθώς και των υπολοίπων ξενοδοχείων της ίδιας αλυσίδας στην Τουρκία.

Παράλληλα η Suitel ενδυναμώνει το ήδη υπάρχον δίκτυό της σε Σκόπια, Κύπρο, Μάλτα και Λιβύη, επιλέγοντας έμπειρους επαγγελματίες και εγκαταστάσεις, για ταχύτερη παράδοση και εξυπηρέτηση στα προϊόντα της και στους πελάτες της.

Η εταιρεία, με όραμα την ευρεία ανάπτυξη γύρω από την Ελλάδα,  συνεχίζει να επενδύει σε νέους στόχους και αναπτυξιακά πλάνα, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά την ηγετική της θέση στο χώρο της τουριστικής φιλοξενίας.

sui 2

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο