Τα νέα των μελών μας

Suitel AE: Όταν η οικολογία συνδυάζεται με την τεχνολογία…

Ο Όμιλος Groupe GM, συνεργαζόμενος με βιομηχανικούς εταίρους που διαθέτουν όλες τις περιβαλλοντικές πιστοποιήσεις και εφαρμόζουν συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης, παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα, τη διάθεση του πρώτου παγκοσμίως Ecosource airless dispenser.

Με Σκανδιναβική και Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση Ecolabel, τo Ecosource airless dispenser είναι το πρώτο dispenser- δοσομετρητής  καλλυντικών (μία πίεση παρέχει περίπου 2ml υγρού), που περιέχει εγγυημένες συνθέσεις χωρίς συντηρητικά, χωρίς parabens και χρωστικές ουσίες, πολύ απαλές για το δέρμα, 100% φιλικές προς το περιβάλλον.

Όλα τα προϊόντα (σαπούνι χεριών, σαμπουάν & αφροντούς, μαλακτική κρέμα μαλλιών, ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος), διατίθενται σε αεροστεγείς και αποστειρωμένες συσκευασίες των 375ml, αποτρέποντας κάθε κίνδυνο οξείδωσης ή βακτηριακής μόλυνσης.

Ο Ανδρέας Κάνδηλας – Διευθ. Σύμβουλος της Suitel αναφέρει: “Για λόγους περιβαλλοντικούς και οικονομίας, τα ξενοδοχεία είναι ιδιαιτέρως ευαισθητοποιημένα αναφορικά με τις καταναλώσεις τους σε φυσικούς πόρους. Χάρη στην αποκλειστικά πατενταρισμένη τεχνολογία του Ecosource airless dispenser, η κατανάλωση των καλλυντικών υγρών που χρησιμοποιείται σε μία Ecosource συσκευή, είναι τρείς φορές χαμηλότερη απο κάθε άλλο dispenser (αποδεδειγμένα ο μέσος όρος κατανάλωσης είναι 12ml υγρού προϊόντος Ecosource ανα δωμάτιο, συγκρινόμενη με 35ml κατανάλωσης ενός κλασικού dispenser)».

Η Suitel προτείνει το Ecosource airless dispenser σε κάθε μονάδα φιλοξενίας, bars και εστιατόρια για ένα μοναδικό συνδυασμό ποιότητας, οικολογίας, καινοτομίας και ασφάλειας.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο