Τα νέα των μελών μας

Suitel A.E: Nέα συνεργασία με το Group Electra Hotels

Μία ακόμη πετυχημένη συνεργασία επετεύχθει πρόσφατα μεταξύ της εταιρείας Suitel και του Ομίλου Electra Hotels.

Πιο συγκεκριμένα, η Suitel ανέλαβε κατ’ αποκλειστικότητα, να ενισχύσει την αίγλη των 4 ιστορικών ξενοδοχείων του Oμίλου Electra (Αθήνα, Θεσσαλονίκη & Ρόδο), επιλέγοντας για τα 710 δωμάτια, ξενοδοχειακά καλλυντικά, διεθνούς αναγνωρισιμότητας.

Έτσι, για όλα τα αναβαθμισμένα δωμάτια και suites, οι εκλεκτοί φιλοξενούμενοι έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν στο χώρο τους, την απόλυτη πολυτέλεια της Νο 1 καλλυντικής εταιρείας στην Ευρώπη, Clarins Paris. Προιόντα ομορφιάς, διεθνούς φήμης, με πλούσιες ευεργετικές ιδιότητες, σε συνδυασμό με σπάνια αρώματα και βότανα.

Εξίσου όμως, ευχάριστη έκπληξη αποτελούν και τα προϊόντα της εταιρείας Οccean Paris (Science et Mer), η οποία εξειδικεύεται πάνω από 15 χρόνια σε θεραπείες ομορφιάς & υγείας, με βάση σπάνιες ποικιλίες ενεργών θαλάσσιων συστατικών, ώστε να μετατρέψουν μία «standard» διαμονή σε εμπειρία ευεξίας.

Η εμπιστοσύνη ακόμη μιας ελληνικής αλυσίδας ξενοδοχείων, όπως αυτή των Electra Hotels, έρχεται να επισφραγήσει τη συνεχή προσπάθεια της Suitel, για πιστοποιημένα προϊόντα και υπηρεσίες διεθνών προδιαγραφών. Η τεχνογνωσία και η εγγύηση του μεγαλύτερου παγκοσμίως οίκου amenities Groupe GM, κυρίως σε μια δύσκολη εποχή για τον ελληνικό τουρισμό, παρέχει την άριστη σχέση ποιότητας – κόστους, για κάθε ελληνική ξενοδοχειακή μονάδα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο