Τα νέα των μελών μας

Suitel AE: “Ν-ΚΙ”, η νέα βιολογική σειρά

Η Suitel παγιώνει την δέσμευση και την αφοσίωσή της στην υιοθέτηση πράσινης πρακτικής στα ξενοδοχεία, λανσάροντας πρώτη, μία καινοτόμο οργανική σειρά περιποίησης προσώπου και σώματος, με την ονομασία «N-Ki» (απο τις λέξεις Ν=Natural και ΚΙ= ζωτική ενέργεια στην Ιαπωνική κουλτούρα). Πιστοποιημένη από τους  παγκόσμιους  ηγετικούς φορείς  ECOCERT & COSMEBIO, δεν περιέχει χημικά, parabens, σιλικόνες, χρωστικά, GMO’s, δεν είναι δοκιμασμένη σε ζώα ενώ είναι απολύτως  δερματολογικά ελεγμένη, καθιστώντας την έτσι πιό φιλική απο ποτέ, τόσο για τον καταναλωτή όσο και για το περιβάλλον.

Συγκεκριμένα ο συνδυασμός  δραστικών και αγνών συστατικών της σειράς, από εκχυλίσματα ανθών όπως:  φασκόμηλου, πορτοκαλιού, βάλσαμου λεμονιού, δεντρολίβανου και ευκάλυπτου, παράγονται απο την απόσταξη συμπυκνωμένων αρωματικών ελαίων, πολύ πλούσια σε ιχνοστοιχεία και αναζοωγονητικά συστατικά, ικανά να προσφέρουν σε κάθε φιλοξενούμενο, όλα τα πολύτιμα ευεργετήματά τους.

Ένα μοναδικό «πράσινο» τουριστικό καλλυντικό προιόν, βασισμένο σε συνθέσεις φυσικές 95%, από οργανικές φάρμες, αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας.

Η σειρά Ν-Κi, διαθέτει: 4 προιόντα σε μπουκάλια των 35ml, 2 μεγέθη σαπουνιών 20g & 40g, 3 προιόντα σε ecopumps των 300ml και δίσκο παρουσίασης από βιοδιασπώμενο υλικό.

Για ξενοδόχους με «πράσινο όραμα», η N-Κi αποτελεί το διαβατήριο της οικολογικής συνείδησης, με απόλυτο σεβασμό στον περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένο καλεσμένο σας.
 
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο