Τα νέα των μελών μας

Suitel AE: Η Suitel συνεχίζει τη διαδρομή της σε Ευρώπη και Ανατολή, έχοντας γεμάτες τις αποσκευές της με 35 και πλέον επώνυμα brands

 
undefined

 

Η Suitel συνεχίζει τη διαδρομή της σε Ευρώπη και Ανατολή, έχοντας γεμάτες τις αποσκευές της με 35 και πλέον επώνυμα brands από τον διεθνή χώρο της μόδας, του design, του spa και των καλλυντικών.

Χαρακτηριστικό της συνεχούς ανέλιξης της Suitel στο εξωτερικό, είναι η πρόσφατη υπογραφή συμβολαίων με 3 ολοκαίνουργια ξενοδοχεία της αλυσίδας “Radisson Blu” στη Τουρκία (Sisli, Pera, Mercin),  με «κατά παραγγελία» προϊόντα και στα 693 δωμάτιά τους, exclusive amenities της Anne Semonin – Paris.

Eπόμενος προορισμός η Κύπρος, όπου η εταιρεία ανανέωσε τη συνεργασία της με τρία πολυτελή ξενοδοχεία: το «Sunrise Hotel» με τη σειρά Occean – Paris, το  “Grand Resort” με Pascal Morabito – Paris και το πρόσφατα ανακαινισμένο  “Napa Mermaid Ηotel & Suites” με προϊόντα Damana Εarth & Sun. Νέo συμβόλαιο αποτελεί το “Antara Destination Spa & Resort”, που επέλεξε την οργανική σειρά  «Themae» για τους φιλοξενουμένους της.

s

Η ταξιδιωτική ξενάγηση της Suitel όμως για αυτό το καλοκαίρι δεν ολοκληρώνεται εδώ.

Στη Μάλτα, η Suitel ανανέωσε την συνεργασία της με το “Juliani Boutique Hotel” που βρίσκεται στη πιο κοσμική τοποθεσία του νησιού St. Julians, με καλλυντικά Carven – Paris, ενώ συνεχίζοντας τη διαδρομή της στη Βουλγαρία, υπέγραψε συμβόλαιο με το “Venika Palace”, του Ομίλου Τραπέζης Πειραιώς προμηθεύοντας όλα τα δωμάτια του, με επιτοίχιους βραχίονες Pascal Morabito Ecosource, νέας τεχνολογίας.

Η Αλβανία αποτελεί έναν ακόμη προορισμό, καθώς τα καλλυντικά Οmnisens – Paris, τοποθετήθηκαν στο ξενοδοχείο “The Rooms Design & Wellness Hotel”, έναν ιδιαίτερο και πιστοποιημένο eco-χώρο υψηλής αισθητικής, με  high tech υπηρεσίες.

….και το συναρπαστικό ταξίδι των αρωμάτων και των χρωμάτων συνεχίζεται!

s

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο