Τα νέα των μελών μας

Suitel A.E: Η ανάπτυξη της Suitel στη διεθνή αγορά καλλυντικών φιλοξενίας

 

Τα τελευταία χρόνια, αναπόσπαστο κομμάτι της σταθερής ανάπτυξης της Suitel, αποτελεί η συνεχής δυναμική παρουσία της στη διεθνή τουριστική αγορά των ξενοδοχειακών καλλυντικών.

Με αποκλειστική παρουσία σε Τουρκία, Μάλτα, Κύπρο, Σκόπια, Βουλγαρία, Κόσοβο, Λιβύη και Αλβανία, η Suitel πρόσφατα ολοκλήρωσε μία ακόμα πετυχημένη συνεργασία στο Oυζμπεκιστάν.

Το ξενοδοχείο Radisson Blu, που βρίσκεται στο κέντρο της Τασκένδης, με 111 δωμάτια και σουίτες, προσφέρει πλέον σύγχρονες ανέσεις και παροχές σε όλους όσους ταξιδεύουν, επιλέγοντας για την φιλοξενία τους ξενοδοχειακά καλλυντικά της σειράς Αnne Semonin Paris, μπουκάλια 40 & 80ml, σαπούνια 40γρ., κρέμα χεριών και άλατα μπάνιου 30γρ.

Επιπλέον στην Τουρκία ανανεώθηκε συμβόλαιο διετούς αποκλειστικής συνεργασίας με τον μεγάλο γνωστό Όμιλο “Dogus Group”, με καλλυντικά για το Park Hyatt Istanbul της σειράς Blaise Mautin 80ml, ενώ το 5* Gezi Hotel Bosphorus, διαθέτει πλέον σε όλα τα design δωμάτια φιλοξενίας, την οικολογική παντεταρισμένη τεχνολογία Ecosource, με refill Pascal Morabito των 375ml, αποκλειστικά απο τη θυγατρική της Suitel.

Τέλος, στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, «στεγάζονται» πλέον οι νέες δυνατότητες και προοπτικές για την Suitel, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο αποκλειστικής αντιπροσώπευσης με την εταιρεία “Moskov & Son Ltd”.

Το έμπειρο και πλήρως καταρτισμένο Τμήμα Εξαγωγών, που απελευθερώνει τυχόν γραφειοκρατικές και τελωνειακές διαδικασίες, η άριστη ποιότητα των προιόντων (που εγγυώνται την ασφάλεια και τη συμμόρφωση με τους πιο αυστηρούς διεθνείς κανονισμούς), η ευελιξία παραγωγής και η ταχύτητα στις παραδόσεις, επιτρέπουν στη Suitel  να ανταποκρίνεται άψογα στις απαιτήσεις των αγορών φιλοξενίας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο