Τα νέα των μελών μας

Suitel AE: H Νέα ξενοδοχειακή σειρά “Omnisens” αποκλειστικά απο την SUITEL

Η Omnisens, αφορά μία νέα ξενοδοχειακή καλλυντική σειρά spa, η οποία ξεκίνησε στη Γαλλία το 2004 απο τον ιδιοκτήτη του Joelle Guillemot, του οποίου ανήκει η ομώνυμη περίφημη αλυσίδα καταστημάτων spa στο Παρίσι.

Μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, τα Day Spa της Omnisens κατάφεραν να μετρούν πάνω από 15.000 φανατικούς πελάτες ετησίως, οι οποίοι εμπιστεύονται τις θεραπείες που προσφέρουν τα προιόντα της εταιρείας, για απόλυτη χαλάρωση και ευεξία, κάνοντας την να φιγουράρει στην λίστα ανάμεσα στα 100 καλύτερα spa παγκοσμίως (περιοδικά Ιnsider’s Guide και Εlle Japan).

Τα χαρακτηριστικά όμως που την καθιστούν διαφορετική απ’ όλες τις άλλες μάρκες, αφορούν τ’ απόλυτα φυσικά συστατικά και τις ευεργετικές τους ιδιότητες σε πρόσωπο και σώμα, σε συδυασμό με καινοτόμες και εξειδικευμένες φόρμουλες οι οποίες παρασκευάζονται στα υπερσύγχρονα εργαστήριά της.  

H νέα εντυπωσιακή ξενοδοχειακή σειρά περιλαμβάνει: 5 tubes, 3 σαπούνια συμπεριλαμβανομένων ένα ειδικό για μασάζ και ένα απολεπιστικό, άλατα σε φακελλάκι, το best seller ειδικό λαδάκι της Omnisens, την εξαιρετική κρέμα χεριών σε 30γρ. βαζάκι, ξύλινο δισκάκι για την τοποθέτησή τους και φυσικά gift sets για τους εκλεκτούς σας φιλοξενούμενους.

H Omnisens εγγυάται ότι όλα τα συστατικά της είναι απολύτως φυσικά, χωρίς parabens, χωρίς χρωστικές ουσίες, no mineral oil, no GMO’s (Genetically Modified Organisms), non tested on animal, no ionizing treatments.

Την σειρά Omnisens, η οποία διατίθεται αποκλειστικά απο τη Suitel,παρουσιάστηκε επίσημα στην 41η έκθεση Xenia τον Νοέμβριο και απέσπασε το ενδιαφέρον όλων των επισκεπτών μας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο