Τα νέα των μελών μας

Suitel AE: Δυναμική Παρουσία στη 41η Xenia

Μ’ ένα ακόμη δυναμικό παρόν στην 41η έκθεση Xenia, η SUITEL A.E, ολοκλήρωσε την παρουσία της, που πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo.

Μέσα σ’ ένα εντυπωσιακό περιβάλλον, οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα, να ζήσουν την εμπειρία της πρώτης πιστοποιημένης οργανικής σειράς «N-Ki», που κυκλοφόρησε παγκοσμίως και κατ’ αποκλειστικότητα, ενώ παρουσιάστηκε και το πρώτο οικολογικό airless dispenser: «ECOSOURCE», με την υπογραφή συμβολαίου της “Ecocert”.

Επιπλέον, νέες εντυπωσιακές αφίξεις, προστέθηκαν στο ήδη μεγάλο portfolio της εταιρείας: 

-η  γαλλική σειρά «Οmnisens» και «Οmnisens Spa»που συγκαταλέγεται στα 100 καλύτερα spa, με απόλυτα φυσικά συστατικά για σώμα και πρόσωπο,
-η σειρά «Sampar» με antipollution system & συνδυασμό 3 high-tech ενεργών συστατικών μέντας, βουτύρου shea και προβιοτικών εκχυλισμάτων,
-το lifting της γνωστής μάρκας «Azzaro» σε μπουκάλι 40ml, πιο δυναμική και πιο προσιτή από ποτέ, ιδανική για άνδρες και γυναίκες,
– το ανανεωμένο design στα προιόντα των περίφημων ξενοδοχειακών αλυσίδων Best Western & Classical

Mεταξύ άλλων, η SUITEL A.E, γιόρτασε επίσης τις νέες συνεργασίες του group, με tailored- made προιόντα για τις διεθνείς αλυσίδες Corinthia και Missoni Ηotels, τα οποία και παρουσίασε στο περίφημο stand.

Η εταιρεία SUITEL A.E, η οποία εξάγει σε περισσότερες απο 10 χώρες παγκοσμίως, θα ήθελε με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσει όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της, κατά την διάρκεια της έκθεσης, τόσο με την παρουσία τους όσο και την συνεχή εμπιστοσύνη τους.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο