Τα νέα των μελών μας

Suitel A.E: Aς μιλήσουμε για εξαγωγές…

undefined

 

Πρώτος σταθμός το κέντρο των Τιράνων, το Diplomat hotel, ξενοδοχείο 4* που δίνει έμφαση στην περιβαλλοντική διαχείριση και κάνει χρήση ηλιακών συστημάτων ενέργειας. Επέλεξε τη σειρά Azzaro Paris με μπουκάλια των 40ml και σαπούνι των 30γρ., καθώς επίσης και την αντίστοιχη σειρά συμπληρωματικών ειδών.

Ταυτόχρονα το Diplomat Fashion Hotel, ίδιας ιδιοκτησίας, αλλά με έμφαση στην πολυτέλεια και τη σικ φιλοξενία, φροντίζει πλέον τους επισκέπτες του με την σειρά Pascal Morabito Paris και στα 26 δωμάτιά του. 

Δεύτερος σταθμός είναι τα Σκόπια, κοντά στα ελληνικά σύνορα στη Γευγελή, όπου βρίσκεται το 5*  Ramada Plaza, μέλος της παγκόσμιας αλυσίδας ξενοδοχείων Wyndham με 131 δωμάτια. Επέλεξε τη σειρά Thierry Mugler με 40ml βότσαλο μπουκάλι και 25γρ. βότσαλο σαπούνι, για να φροντίζει τους VIP πελάτες του. 

Λίγο πιο νότια, στη Μάλτα, η Suitel συμφώνησε με τα IntercontinentalHotels, στη μαγευτική παραλία του St. Julians, ώστε να εγκαταστήσει τα Eco source Ecolabel dispensers της σειράς Green Tea για όλες τις Diamond Suites. 

Tέταρτος σταθμός είναι η Βουλγαρία και το ολοκαίνουργιο UVA Nestum hotel, κατηγορίας Deluxe, ξεκινά την λειτουργία του προσφέροντας τη σειρά καλλυντικών Τhierry Mugler, καθώς και πλήρη σειρά αξεσουάρ Pebbleline. Επιπλέον προσφέρει και τους νέους κωδικούς της Suitel,  οδοντικό σετ με Μfresh οδοντόκρεμα και σετ ξυρίσματος με ΒIC ξυραφάκι. 

Πέμπτος, αλλά όχι τελευταίος σταθμός, είναι η Τουρκία όπου η Suitel συμφώνησε την ανανέωση συνεργασίας της με το Callista Luxury Resort στην Αττάλεια με Pascal Morabito Dispensers και Οcceantubes. Yπέγραψε επίσης, νέα συμφωνία με το Macakizi στο Bodrum για τη σειρά Nuxe Paris, ενώ συνεχίζει την συνεργασία της στην Κωνσταντινούπολη, με το Lasagrada Hotel και τη σειρά Μissoni. Συνάμα ενδυναμώνει την παρουσία της με νέο διανομέα για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της. 

Η Suitel της οικογένειας Κάνδηλα και το Groupe GM της οικογένειας Marchand, εδώ και 40 χρόνια πωλούν καλλυντικά και μόνο.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο