Τα νέα των μελών μας

Suitel A.E: «Άρωμα Ευρώπης», φέρουν με την υπογραφή τους, τα νέα προϊόντα του Hyatt Regency Θεσσαλονίκης

Προσωπική υπόθεση αποτέλεσε για τη Suitel, η νέα πρόκληση για τη δημιουργία μίας ακόμη tailor made καλλυντικής σειράς, αυτή τη φορά με το περίφημο 5* ξενοδοχείο Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη, μέλος του παγκόσμιου ομίλου Hyatt.

Η εταιρεία, έχοντας την απόλυτη εμπειρία και το know how για να προσφέρει εξειδικευμένα προϊόντα υψηλών απαιτήσεων, συνεργάστηκε αρχικά με τα αντίστοιχα τμήματα σχεδιασμού και κοσμητολογίας στη Γαλλία, για να παραχθούν στη συνέχεια σ’ ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια του Ομίλου μας Groupe GM.

Τα νέα καλλυντικά προιόντα του Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη, με άρωμα Ευρώπης, είναι προσαρμοσμένα στο ιδιαίτερο ύφος του ξενοδοχείου και ταυτίζονται με τις νέες τάσεις της παγκόσμιας αγοράς, ικανοποιώντας παράλληλα όλες τις αυστηρές προδιαγραφές που συχνά επιβάλλουν τα headquarters αντίστοιχων διεθνών αλυσίδων.

Η νέα ξενοδοχειακή σειρά, που θα συναντήσετε αποκλειστικά και μόνο στο ξενοδοχείο Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη, αποτελείται από: μπουκάλια των 50ml (σαμπουάν, αφροντούς, γαλάκτωμα και μαλακτικό μαλλιών), σαπούνια των 30γρ. & 50γρ. ενώ αντίστοιχα πλήρης είναι και η συμπληρωματική τους σειρά.

 
Σήμερα η εταιρεία Suitel, μέσω του Groupe GM, εκτός από μία ανεξάντλητη πηγή εξατομικευμένων σειρών, προσφέρει και ένα μοναδικό portfolio 30 και πλέον brands, σε 8 χώρες,  συμπεριλαμβανομένων 11 spa brands & 3 πιστοποιημένες βιολογικές καλλυντικές σειρές.       

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο