Τα νέα των μελών μας

Suitel ΑΕ: Αποκλειστική Συνεργασία της Suitel με την Sampar Paris

 

Τα προϊόντα της Suitel «εγκαταστάθηκαν» σ’ έναν από τους πιο μαγικούς προορισμούς της Eλλάδος, τη Μύκονο.

Σ’ ένα ατμοσφαιρικό ιδιωτικό καταφύγιο, μέλος της αλυσίδας Small Luxury Hotels of the World, με θέα το απέραντο γαλάζιο, λευκούς φωτεινούς χώρους υψηλής αισθητικής, minimal προσέγγιση και ποπ επιρροές στις λεπτομέρειες, ο κάθε επισκέπτης πρόκειται ν’ ανακαλύψει τον επίγειο παράδεισο.

Στα ιδιωτικά μπάνια του ξενοδοχείου στον Πλατύ Γυαλό, με φόντο το Αιγαίο, ο φιλοξενούμενος έχει τη δυνατότητα να απολαύσει «detox» θεραπείες ομορφιάς, χρησιμοποιώντας «smart» ξενοδοχειακά καλλυντικά που προσφέρει η γνωστή μάρκα Sampar Paris, αποκλειστικά απο τη Suitel.

Ο συνεργαζόμενος οίκος Sampar Paris, με πετυχημένη παρουσία σε περισσότερα από 1.000 σημεία παγκοσμίως, προσφέρει ολοκληρωμένη περιποίηση και στον ξενοδοχειακό χώρο, με μπουκάλια των 50ml και σαπούνια των 20γρ. – 40γρ., τοποθετημένα σε  πολυτελή δίσκο με καθρέφτη, dispensers των 300ml, ενυδατική κρέμα χεριών, prestige  retail και spa προϊόντα.

Χάρη στο συνδυασμό high tech φυσικών ενεργών συστατικών που περιέχουν, όπως εκχύλισμα μέντας & βούτυρο καριτέ, με ισχυρές προβιοτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες,  η ξενοδοχειακή σειρά αναζωογονεί πλήρως τις αστικά κουρασμένες επιδερμίδες, ενισχύοντας τις παράλληλα, με μια φυσική προστατευτική anti pollution ασπίδα.

Η Suitel, χάρη στα συμβόλαια αποκλειστικής συνεργασίας με παγκόσμιους καλλυντικούς οίκους της μόδας του design και spa, συνεχίζει ν’ αποδεικνύει την αδιάλλειπτη δέσμευσή της  για  προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, που την κάνουν να ξεχωρίζει στο χώρο του ελληνικού τουριστικού well being.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο