Τα νέα των μελών μας

Suitel A.E: Ανακοίνωση

 

Η εταιρεία SUITEL A.E πιστοποιήθηκε πρώτη φορά το 2007 κατά το διεθνές πρότυπο ποιότητας ISO 9001 από τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο Οργανισμό TUV AUSTRIA .

Είναι η πρώτη Ελληνική εταιρεία ξενοδοχειακών καλλυντικών που προσανατολίστηκε σε αυτή τη φιλοσοφία, εστιάζοντας στον πελάτη και την εξυπηρέτηση του, έκτοτε πιστοποιείται σε ετήσια βάση.

Ο έλεγχος της πιστοποίησης για το 2014 μόλις ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με αυτό τον τρόπο, κάθε βαθμίδα των εργασιών της Suitel είναι πιστοποιημένη με βάση την αυστηρή μεθοδολογία και τον ποιοτικό έλεγχο και υποστηρίζεται από κατάλληλα έγγραφα και διαδικασίες.

Επιπλέον η SUITEL ανακοινώνει επίσημα ότι οποιοδήποτε καλλυντικό προϊόν εμπορεύεται Ευρωπαϊκής προέλευσης, διασφαλίζεται με όλα τ’ απαραίτητα πιστοποιητικά και έγγραφα καθώς και εκπληρώνει όλες τις απαιτήσεις που ορίζει ο νέος Κανονισμός (ΕΚ) αριθ. 1223/2009 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα καλλυντικά προϊόντα. Η κατοχύρωση αυτή έχει γίνει  εδώ και 4 έτη μέσω του Groupe GM με  έδρα τη Γαλλία , δηλαδή  πολύ πριν εφαρμοστεί υποχρεωτικά  η οδηγία αυτή στην Ελλάδα, καθώς είχε ξεκινήσει νωρίτερα η εφαρμογή εκεί.

Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τα εμπορεύματα που έρχονται από Τρίτες Χώρες καθώς περνούν από ενδελεχή έλεγχο του ΕΟΦ και χωρίς την έγκρισή του δεν είναι εφικτή η εισαγωγή του εμπορεύματος στη χώρα μας και στην Ευρώπη γενικότερα.

Όλα τα εργοστάσια του Ομίλου μας είναι διαπιστευμένα και πιστοποιημένα από τους  φορείς Cosmebio, Ecocert , Clarins Group, LVMH Group, Yves Rocher Group όπως επίσης και από 35 και πλέον επώνυμες μάρκες που παρασκευάζουν και διανέμουν τις καλλυντικές σειρές τους σε όλες τις χώρες του κόσμου.

 Μάλιστα είναι τα πρώτα εργοστάσια που καινοτόμησαν παγκοσμίως, καθώς απέκτησαν την πρώτη έγκριση για οργανικά παρασκευάσματα καλλυντικών σειρών, τα οποία λάνσαρε κατ’ αποκλειστικότητα η Suitel στην Ελλάδα, Τουρκία, Κύπρο, Μάλτα, Βουλγαρία, Σκόπια, Κόσσοβο, Λιβύη & Αλβανία.

Με συνεχή επένδυση στον τομέα της ποιότητας, η SUITEL για μια ακόμη φορά πρωτοπορεί στο γίγνεσθαι του Ελληνικού τουριστικού κλάδου & της φιλοξενίας γενικότερα.

Η Διοίκηση και τα μέλη ευχαριστούν θερμά όλους τους εκλεκτούς πελάτες και συνεργάτες που μέχρι σήμερα συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται με την επιλογή τους.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο