Τα νέα των μελών μας

Strategy A.E: Νέο Μέλος ΣΕΤΕ

                         

Η Strategy Α.Ε ιδρύθηκε το 1987 και είναι σήμερα η μεγαλύτερη εταιρεία επιχειρηματικών δώρων και δώρων προώθησης στην Ελλάδα με κτίριο 2.500 τ.μ και 70.000 δείγματα.
                                                                                                                     
Λόγω της πολυετούς μας εμπειρίας και αξιοπιστίας, η Strategy έχει εδραιωθεί ως στρατηγικός σύμμαχος των πολυεθνικών όπως: L’ Oreal, Johnson & Johnson, Unilever,
Procter & Gamble, Johnson & Son, BDF, Hasbro, Henkel, Pepsi, κλπ καθώς επίσης των μεγαλύτερων εκδοτικών εταιρειών όπως: Αττικές, Δολ, Hachette, Imako, Δάφνη κλπ.

Στο site μας www.strategy.com.gr θα βρείτε πολλές προτάσεις για welcome gifts πελατών, παιδικά δώρα καθώς και δώρα και είδη συνεδρίων.

Πέρα όμως από αυτά, διαθέτουμε μια γκάμα από δώρα σε τιμές κάτω του κόστους αλλά και για μεταπώληση σε μίνι μάρκετ ξενοδοχείων. Μπορείτε να τα δείτε στο www.stockgifts.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο