Τα νέα των μελών μας

Stirixis A.E.: STIRIXIS Νέες Υπηρεσίες

Σε έναν κόσμο που διαρκώς εξελίσσεται η STIRIXIS, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της αγοράς επεκτείνει τις υπηρεσίες της στη διαδικτυακή υποστήριξη των πελατών της.

Όντας ήδη πρωτοπόρος στην δημιουργία, λειτουργικών, μέγιστα αποδοτικών και άρτια οργανωμένων φυσικών χώρων πώλησης (καταστημάτων), πλέον προσφέρει στο μπουκέτο των υπηρεσιών της και την δημιουργία sites για online shopping.

Έχοντας ως κύριο γνώμονα το γεγονός ότι ένα e-shop, για να θεωρείται επιτυχημένο πρέπει να υπακούει στις ίδιες αρχές με το πραγματικό κατάστημα, προσφέροντας στον επισκέπτη εξαιρετική βιωματική εμπειρία, πρωτοπορεί για άλλη μια φορά και προτείνει την δημιουργία αποδοτικών όσο και εύχρηστων online καταστημάτων.

H νέα αυτή υπηρεσία ήρθε για τη STIRIXIS ως φυσική εξέλιξη καθώς η εταιρία διαθέτει πολυετή εμπειρία στη δημιουργία ολιστικής βιωματικής εμπειρίας μέσα στους επισκέψιμους χώρους. Υπακούει στις ίδιες εκείνες αρχές, κανόνες και αξίες που εδραίωσαν τη STIRIXIS ως κορυφαίες επιλογές στην συνείδηση των πελατών της.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε:
Βέρα Κοζάνη
STIRIXIS AE
Τ. 210 6138312
Email: vera.k@stirixis.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.