Τα νέα των μελών μας

Stirixis A.E.: O Αλέξανδρος Αθανασούλας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της STIRIXIS AE, εξελέγει μέλος στο Ελληνικό Ινστιτούτο Μarketing

Ο Αλέξανδρος Αθανασούλας, Σύμβουλος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης μέσω Ανθρώπινων Συστημάτων, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της STIRIXIS Α.Ε. εξελέγη μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ (ΕΙΜ) δημιουργήθηκε το 1975 και είναι το αρχαιότερο Ινστιτούτο της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Αποτελεί την κύρια συλλογική έκφραση και εκπροσώπηση των ανθρώπων του Μάρκετινγκ. Ανθρώπων που πιστεύουν στην συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του δημιουργικού του ρόλου στην οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου και εργάζονται συστηματικά προς την κατεύθυνση αυτή, μέσα από μια πολυμορφία υπηρεσιών και δραστηριοτήτων.

Ο Αλέξανδρος Αθανασούλας είναι Ιδρυτής και σήμερα Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της STIRIXIS AE. Έχει πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Master of Business Administration (M.B.A.) με διάκριση από το Glasgow Business School της Μεγάλης Βρετανίας ενώ είναι πιστοποιημένος στη Διοίκηση Διαχείριση Έργων (Level D) από το IPMA (International Project Management Association).
Η δουλειά του στη μελέτη, ανάπτυξη και επιτυχημένη εφαρμογή των καινοτόμων «Ανθρωπίνων Συστημάτων» σε επιχειρήσεις τον τοποθετούν στην πρώτη γραμμή των επιχειρηματικών εξελίξεων και του Business Consulting ενώ έχει πλήθος δημοσιεύσεων τεχνικών και επιχειρηματικών άρθρων στον ημερήσιο και περιοδικό Τύπο.

«Ο ρόλος του Μάρκετινγκ στη σημερινή οικονομία και κοινωνία είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την εφαρμογή των Ανθρωπίνων Συστημάτων και ως εκ τούτου πιστεύω ότι μπορώ και εγώ από τη πλευρά μου να βάλω το λιθαράκι μου στην ανάπτυξη καινοτόμων δράσεων και εφαρμογών», δήλωσε ο Α. Αθανασούλας μετά την εκλογή του.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Βέρα Κοζάνη
Business Development Manager
Τ. 210 6138312
F. 210 6138317
vera.k@stirixis.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο