Τα νέα των μελών μας

Stirixis A.E: H Stirixis μελέτησε και κατασκεύασε το νέο κατάστημα της αλυσίδας Cake στη Γλυφάδα

H STIRIXIS μελέτησε και κατασκεύασε το νέο κατάστημα της αλυσίδας CAKE στη Γλυφάδα.

Η γνωστή αλυσίδα σπιτικών γλυκών CAKE ανέθεσε στη STIRIXIS τη μελέτη και κατασκευή του νέου καταστήματός της στη Γλυφάδα. Η μελέτη βασίστηκε στο concept που η αλυσίδα αναπτύσσει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα το οποίο  με κάποιες βελτιωτικές κινήσεις αναζωογονήθηκε από τους έμπειρους αρχιτέκτονες της εταιρίας. Η κατασκευή εκτελέστηκε απρόσκοπτα βάσει του συμφωνημένου με τον πελάτη χρονοδιαγράμματος των 4 εβδομάδων και παραδόθηκε χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση.

Με έμφαση στη λεπτομέρεια και το φινίρισμα, ο χώρος αποπνέει μία «σπιτική» αισθητική φιλοξενίας, ενώ με προϊόντα υψηλής ποιότητας, έντιμες τιμές και ποιοτική εξυπηρέτηση κερδίζει αμέσως τον επισκέπτη.  Ήδη από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του, το κατάστημα έχει αποκτήσει ένθερμους υποστηρικτές.

Αυτό είναι μόνο το πρώτο κατάστημα που έχει αναλάβει η STIRIXIS για λογαριασμό του πελάτη καθώς δρομολογείται το άνοιγμα νέων σημείων εντός των επόμενων μηνών. Επιπλέον, η εταιρία έχει αναλάβει την μελέτη του manual για το franchise των καταστημάτων, έναν χρηστικό οδηγό αποτελούμενο από αρχιτεκτονικά σχέδια, προδιαγραφές υλικών και φωτογραφίες του χώρου, μελέτη που η STIRIXIS προτείνει και εκπονεί πάντα για τους πελάτες της που αναπτύσσονται με αυτή τη μέθοδο.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο