Τα νέα των μελών μας

Stirixis A.E.: Άλλος ένας χώρος για την ΕΤΕΜ υλοποιήθηκε απο τη STIRIXIS

Το νέο showroom της εισηγμένης εταιρείας ΕΤΕΜ Α.Ε., παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων για πόρτες και παράθυρα, βιομηχανικών προφίλ και σύνθετων πάνελ αλουμινίου ETALBOND, στη Λ. Κηφισίας στο Μαρούσι μελετήθηκε και υλοποιήθηκε από τη STIRIXIS Α.Ε..

                                                                                                           

H ιδιαίτερη retail ταυτότητα και το αρχιτεκτονικό concept που δημιούργησε η STIRIXIS για τα πρότυπα καταστήματα της ΕΤΕΜ βασίζεται στην παραδοχή ότι τα προϊόντα –τα κουφώματα – «κρύβουν» έναν ολόκληρο κόσμο πίσω τους ενώ ταυτόχρονα αποτελούν το όριο, την προστασία του ανθρώπου και συγχρόνως την πρόσβαση και τη διέξοδό του σε αυτόν. Η STIRIXIS απελευθερώνει και αποκαλύπτει τον κόσμο αυτό εγκαθιστώντας μια νέα «ισορροπία» ανάμεσα σε αυτόν και την πραγματικότητα.

Η αρχιτεκτονική έκφραση του παραπάνω concept δόθηκε μέσω της δημιουργίας και εφαρμογής σκηνογραφιών μέσα στο χώρο πίσω από τις επιφάνειες στις οποίες εντέθηκαν τα κουφώματα, όπως άλλωστε έχει ήδη εφαρμοστεί σαν τακτική και στα υπόλοιπα showrooms που έχουν μέχρι σήμερα ολοκληρωθεί. Έτσι, ο επισκέπτης των καταστημάτων της ΕΤΕΜ μπορεί να δει, να περιεργαστεί, και να εξετάσει τα συστήματα αλουμινίου που ικανοποιούν κάθε ιδιαίτερη ανάγκη, αποκτώντας ολοκληρωμένη εικόνα για το πώς θα δείχνουν στο χώρο του καθώς αυτό έχει επιτευχθεί μέσω του concept με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ετσι ο τελικός καταναλωτής βιώνει μία άριστη βιωματική εμπειρία, συστατικό που αποτελεί πρωταρχικό στόχο για κάθε concept που δημιουργεί η STIRIXIS.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο