Τα νέα των μελών μας

Stirixis A.E.: Άλλος ένας χώρος Άρτου Εστία από τη Stirixis

H STIRIXIS ολοκλήρωσε ένα νέο χώρο ΑΡΤΟΥ ΕΣΤΙΑ, The Bakery Corner στο νέο συγκρότημα γραφείων στην οδό Φραγκοκλησιάς στον Παράδεισο Αμαρουσίου (πρώην Village Cinemas).

Το έργο περιελάμβανε εφαρμογή του concept στον νέο αυτό χώρο καθώς και ολοκληρωμένη αρχιτεκτονική μελέτη και υλοποίηση. Στόχος της STIRIXIS ήταν η δημιουργία ισχυρής και εύκολα αποτυπώσιμης retail ταυτότητας, επιδιώκοντας  στη βέλτιστη λύση για την μεγιστοποίηση της επένδυσης του πελάτη. Το τελικό αποτέλεσμα, άρτιο ποιοτικά στοχεύει στην αυξημένη επισκεψιμότητα στον χώρο αλλά τη δημιουργία πιστού πελατολογίου.
Επίσης, η εταιρία ανέλαβε και όλη την εταιρική ταυτότητα του χώρου, τα Retail graphics, τα έντυπα, τη σήμανση των προϊόντων και τους τιμοκαταλόγους.
 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο