Τα νέα των μελών μας

Stirixis AE: All Day Grill από την STIRIXIS the retail experts. Η εταιρία ανέλαβε τη δημιουργία concept και retail identity του νέου brand στο χώρο της εστίασης

Η STIRIXIS the retail experts ανέλαβε τη δημιουργία retail identity concept του νέου brand εστίασης All Day Grill, που φιλοδοξεί να αποτελέσει τη νέα αλυσίδα εστιατορίων στο χώρο του καθημερινού φαγητού. Πρόκειται για ένα νέο brand στον κλάδο της εστίασης, το οποίο προσδοκεί να φέρει τον κόσμο σε επαφή με φαγητό grill υψηλής ποιότητας σε πολύ προσιτή τιμή. Αποτελεί μία ελκυστική πρόταση για το κοινό καθότι συνδυάζει ένα value for money εστιατόριο το οποίο λειτουργεί καθημερινά από τις 12 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ

H STIRIXIS the retail experts με βάση την κεντρική φιλοσοφία της, και με καθαρά εμπορικά κριτήρια μελέτησε το νέο concept προκειμένου το ALL DAY GRILL να αποτελέσει ένα δυναμικό retail brand, διαφοροποιημένο από τον ανταγωνισμό με στόχο να πολλαπλασιάσει την εμπορική απόδοση του κάθε χώρου που πρόκειται να εφαρμοστεί.  Το πλήρες concpet αφορά  τόσο στην αρχιτεκτονική του χώρου όσο και σε όλα τα υπόλοιπα στοιχεία με τα οποία έρχεται σε επαφή ο πελάτης  όπως τις στολές του προσωπικού, τα σουπλά, τα μενού αλλά και όλα τα γραφιστικά μέσα στο χώρο στις επιφάνειες της τοιχοποιίας. H πρώτη εφαρμογή του concept έγινε σε κατάλληλο χώρο στο Village Park του Ρέντη.

Στόχος του σχεδιασμού όπως πάντα είναι η πολύτιμη βιωματική εμπειρία του πελάτη όλων των αξιών που πρεσβεύει το brand. Έτσι, για το All Day Grill δημιουργήθηκε ένας χώρος φιλόξενος και προσιτός, σύγχρονος με διαφορετικές γωνιές (corners), ώστε η επαναληψιμότητα της επίσκεψης του πελάτη να μην κουράζει, αλλά αντίθετα να δημιουργεί διαφορετικά συναισθήματα. Ο φωτισμός του χώρου είναι ιδιαίτερος και αποτελεί κεντρικό στοιχείο του σχεδιασμού, τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν είναι ζεστά και παιχνιδιάρικα, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια. Τόσο ο κινητός εξοπλισμός όσο και ο εξοπλισμός εστίασης  είναι σε λιτές γραμμές ώστε να συνδυάζει την αισθητική μοντέρνας ταβέρνας και κλασσικού εστιατορίου.

Τέλος,  τo branding στο χώρο έχει σκοπό να αναδείξει την αξία του φαγητού. Γι’ αυτό το λόγο έγινε χρήση έξυπνων quotes με κεντρικό θέμα το ρόλο του φαγητού στη ζωή του ανθρώπου είτε ως ανάγκη είτε ως διασκέδαση τα οποία συνδυάστηκαν με σκίτσα διάσημων και πετυχημένων προσώπων του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Η κα Έλενα Αθανασούλα, Αντιπρόεδρος και Γενική Διευθύντρια της STIRIXIS Α.Ε., δήλωσε «Η εταιρία WIN WIN Α.Ε. και οι συνεργάτες της με βαθειά γνώση και εμπειρία σε χώρους μαζικής εστίασης υπήρξαν οι πολύτιμοι συνεργάτες μας για την δημιουργία ενός εξαιρετικά ενδιαφέροντος νέου brand στον κλάδο του καθημερινού φαγητού. Σκοπός μας για την αλυσίδα ALL DAY GRILL είναι να εδραιωθεί στην συνείδηση των πελατών ως value for money καθημερινά εστιατόρια τα οποία μέσα από το δική μας στρατηγική σχεδιασμού θα αποφέρουν την μέγιστη απόδοση της επένδυσης του πελάτη μας καθώς και τον πολλαπλασιασμό των κερδών του. Το πιλοτικό κατάστημα που ολοκληρώθηκε στον Ρέντη, με εξαιρετικό και πρωτοποριακό design, προσφέρει μια μοναδική βιωματική εμπειρία στον επισκέπτη, όπως φροντίζουμε για όλα τα έργα που επιμελούμαστε. Η εταιρία μας άλλωστε παρέχει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών δραστηριοποιούμενη κυρίως στον ευρύτερο χώρο του retail, ως σύμβουλοι επιχειρήσεων, μελετητές και δημιουργοί επιτυχημένων εμπορικών concepts. Μέσα από τη φιλοσοφία των «Ανθρώπινων Συστημάτων» και την εντυπωσιακή βιώσιμη ανάπτυξη που αυτή προσφέρει, η STIRIXIS σήμερα συμβουλεύει και δημιουργεί επιχειρηματικά concepts εξασφαλίζοντας στους πελάτες της πολύ πάνω από την επιτυχή αρχική «εκτόξευση» τους. Εγκαθιστά ένα σύστημα παρακολούθησης του concept και της επιχειρηματικής δραστηριότητας μέσα από συνεχή επαφή με το χώρο και τους πελάτες. Ως εκ τούτου η παροχή των υπηρεσιών μας δεν είναι στατική και χρονικά περιορισμένη με αποτέλεσμα να οδηγεί σε μεγάλη προστιθεμένη αξία και να χτίζει μακροχρόνιες πολύτιμες και ειλικρινείς σχέσεις με τους πελάτες μας και τους πελάτες τους».

                         

                                                     

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο