Τα νέα των μελών μας

Spa Cosnulting: ΝΕΑ Πιστοποίηση Spa Therapist CST: Σφραγίδα αξιοπιστίας για τα στελέχη του ξενοδοχειακού Spa!

undefined 

 

Νέοι δρόμοι ανοίγονται για την αναβάθμιση και την εύρυθμη λειτουργία των κέντρων ομορφιάς και ευεξίας. Ο ποιοτικός έλεγχος των υπηρεσιών που παρέχονται στα κέντρα Spa είναι ένα θέμα μείζονος σημασίας που απασχολεί τη διοίκηση των Resort & Spa. Η διασφάλιση της άρτιας λειτουργίας τους έγκειται, σε μεγάλο ποσοστό, στα χέρια του ανθρωπίνου δυναμικού που δραστηριοποιείται στον τουρισμό ευεξίας.

Η πιστοποίηση Certified Spa Therapist (CST)με την εγγύηση και την ποιότητα του διαπιστευμένου Φορέα Πιστοποίησης ACTA, επισφραγίζει τις ικανότητες και δεξιότητες των SpaTherapists που επανδρώνουν όλο το φάσμα των κέντρων Spa.

undefined

Οι σύμβουλοι ευεξίας καλούνται να εξεταστούν πάνω σε βασικές γνώσεις και τυπικά προσόντα που αφορούν τις θεραπείες μάλαξης και αισθητικής αλλά και την εξειδίκευση σε επικοινωνιακά σκέλη, ξενοδοχειακή κουλτούρα, διαχείριση και εξυπηρέτηση πελατών καθώς και τις ομαδικές και οργανωτικές ικανότητες τους.

Έτσι, η αξιολόγηση και η επιλογή προσωπικού αποτελεί πλέον μια εύκολη διαδικασία για τα τμήματα HR καθώς είναι δεδομένο ότι οι κάτοχοι της πιστοποίησης CST μπορούν να ανταπεξέλθουν επαρκώς στις απαιτήσεις της αγοράς.

Ακολουθώντας τα δρώμενα και πάντα με όραμα την αναβάθμιση των υπηρεσιών Spa, η Release & RelaxMotion, διατελεί εντεταλμένο εξεταστικό κέντρο της Acta για την διεξαγωγή  των εξετάσεων (CST).

undefined

Η πρώτη εξέταση του έτους έχει οριστεί τη Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019. Καλείστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι να διαβάσετε εδώ σχετικές πληροφορίες και να επικοινωνήσετε με το εξεταστικό κέντρο της RR motion στο 210 64 322 41.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο