Τα νέα των μελών μας

Spa Consulting: Προγράμματα Επιμόρφωσης για Spa Managers Μάρτιος 2018

undefined

 

Προγράμματα Επιμόρφωσης για Spa Managers Μάρτιος 2018

Μετά τις επιτυχημένες εκπαιδεύσεις σε θέματα Marketing για Spa, με τα εργαλεία των προσφορών και των δράσεων επικοινωνίας, ακολουθούν άλλες 2 εκπαιδευτικές δράσεις επιμόρφωσης στελεχών ξενοδοχειακών spa.

Θεματολογία Εκπαιδεύσεων:

Spa Sales 3 & 4 Μαρτίου 2018: http://spaconsulting.gr/marketing-sales/#spa-sales

Ώρες εκπαίδευσης: 09.00 – 17.00

Στόχος της εκπαίδευσης: Να γνωρίσουν την αξία των πωλήσεων στο spa, να συνειδοποιήσουν το ρόλο τους ως σύμβουλοι ομορφιάς και ευεξίας, να κατακτήσουν τη μεθοδολογία των πωλήσεων, να ξεχωρίσουν τη διαφορά της πώλησης από την επικοινωνία και να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια ώστε να ολοκληρώνουν επιτυχημένα τις διαδικασίες πωλήσεων σε spa.

Απευθύνεται:

  • Σε Spa Managers
  • Σε Spa Therapists και Spa Receptionists που θέλουν να αναβαθμιστούν σε Managers

Spa Management – Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού 16-17-18 Μαρτίου 2018: http://spaconsulting.gr/spa-management-training/#spa-management

Ώρες εκπαίδευσης: 09.00 – 17.00

Στόχος της εκπαίδευσης: Να γνωρίσουν το ρόλο τους ως διαχειριστές ανθρωπίνου δυναμικού, τις διαδικασίες που διέπουν το σωστό management, να δημιουργούν κατάλληλα δεμένες ομάδες στο spaπου να μοιράζονται το ίδιο όραμα με την επιχείρηση, και να ξέρουν πώς να εναλλάσουν το ρόλο τους χρησιμοποιώντας κατάλληλα το coaching, mentoring, management κατά τη διάρκεια της τουριστικής σεζόν.

undefined

Απευθύνεται:

  • Σε Spa Managers
  • Σε Spa Therapists και Spa Receptionists που θέλουν να αναβαθμιστούν σε Managers

Τo προγράμματα αυτά αποτελούν μέρη του κύκλου Spa Management και μπορεί κάποιος να τα παρακολουθήσει αποσπασματικά ή σε πλήρη κύκλο

Που θα πραγματοποιηθούν:

Hotel Spa Training Center: Λ. Αλεξάνδρας 9, Πεδίο του Άρεως, Αθήνα

«Στόχος του Hotel Spa Training Center είναι η διαρκής επιμόρφωση, η γνωριμίες των ανθρώπων του τουρισμού και η αύξηση της δημιουργικότητας ώστε να επιτευχθεί η ανάπτυξη του τουριστικού μας προϊόντος»

ΠληροφορίεςΕγγραφές: Release and Relax Motion Spa Consulting & Training Services, Λ. Αλεξάνδρας 9, Πεδίο του Άρεως, Αθήνα, 210 6432241

Υπεύθυνος Εκπαίδευσης: Μεγγίσογλου Παναγιώτης Σύμβουλος Spa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο