Τα νέα των μελών μας

SOUND & VISUAL – ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ Α.Ε.: Digital Studio για Online Events από την Sound and Visual – Παπαθανασίου Κων/νος ΑΕ

 undefined

Η Sound and Visual – Παπαθανασίου Κων/νος ΑΕ συνεχίζοντας τη δέσμευσή της στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, έχει επενδύσει σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και στην διεξαγωγή διαδικτυακών εκδηλώσεων. Σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο έχει δημιουργήσει Digital Studio με LEDWALL 30m², ρομποτικές κάμερες και όλο τον αναγκαίο οπτικοακουστικό εξοπλισμό που απαιτεί μια διαδικτυακή εκδήλωση με την φυσική ή απομακρυσμένη παρουσία των ομιλητών. Στις υπηρεσίες που προσφέρει περιλαμβάνεται επιπλέον η παροχή πλατφόρμας φιλοξενίας και ο σχεδιασμός ψηφιακού branding.

undefined

undefined

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο