Τα νέα των μελών μας

Sofitel Athens Airport: Wine Club

Στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Γαλλικής Γαστρονομίας τα μέλη του Wine Club του Sofitel Athens Airport είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν ένα ακόμα γευστικό ταξίδι, την Τρίτη 29 Μαΐου 2012 στο εστιατόριο Καράβι, αυτήν την φορά Γαλλικό.

Σκοπός του Wine Club είναι η μύηση των μελών του στο κρασί και τα μυστικά του.  Πιο συγκεκριμένα, κάθε μήνα διοργανώνεται μία συνάντηση κατά την οποία τα μέλη έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν ένα μενού 4 πιάτων με συνοδεία 4 επιλογών κρασιού από έναν οινοπαραγωγό.

Ξεναγός αυτής της συνάντησης των μελών ήταν τα κρασιά του Baron Philippe de Ruthschild, ευγενική χορηγία της Γενκα Εμπορική Α.Ε. Πιο συγκεκριμένα, το μενού συμπεριλάμβανε τέσσερα πιάτα, Κανελόνι καπνιστού σολωμού ‘à la Panequet’ πάνω σε φύλλα βαλεριάνας με σάλτσα ‘raifort’ συνοδευόμενο με Sauvignon Blanc Bpdr, Παρμαντιέ από μπουτάκι πάπιας σε σάλτσα κόκκινου κρασιού συνοδευόμενο με Cadet d’Oc merlot Bpdr, Crotin πάνω σε φρυγανισμένο ψωμάκι, brioche με βινεγκρέτ τρούφας και καραμελωμένο παντζάρι συνοδευόμενο με Chardonnay Bpdr, και Τραγανή βάση μπισκότου με κρέμα λεμόνι, ζελεδάκι από μοσχολέμονο και μαρέγκα συνοδευόμενο με Moscato D’Asti Prunotto.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο