Τα νέα των μελών μας

Sofitel Athens Airport: Wine Club στο Sofitel Athens Airport

sofitel

Στα πλαίσια του 3ου Φεστιβάλ Γαλλικής Γαστρονομίας τα μέλη του Wine Club του Sofitel Athens Airport είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν ένα ακόμα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων, την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013 στο εστιατόριο Καράβι, αυτήν την φορά Γαλλικό.

Σκοπός του Wine Club είναι η μύηση των μελών του στο κρασί και τα μυστικά του.  Πιο συγκεκριμένα, κάθε μήνα διοργανώνεται μία συνάντηση κατά την οποία τα μέλη έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν ένα μενού 4 πιάτων με συνοδεία 4 επιλογών κρασιού από έναν οινοπαραγωγό.

Ξεναγός αυτής της συνάντησης των μελών ήταν τα διάσημα Αλσατικά κρασιά του Domaine Paul Blanck et fils. Πιο συγκεκριμένα, το μενού συμπεριλάμβανε πέντε πιάτα, Απεριτίφ συνοδευόμενο με Crémant Pétale de Rose 2008, Feuilleté σπαραγγιών με σως Béarnaise και μικρά φιλετάκια κοτόπουλου συνοδευόμενα με Riesling 2007, Μοσχαράκι Bourguignon με πουρέ πατάτας à la fourchette συνοδευόμενο με Pinot Noir ‘F’ 2008 élévé en barrique,  Μιλφειγ από κατσικίσιο τυρί, καραμελωμένα παντζάρια & λάδι τρούφας συνοδευόμενο με Gewurztraminer 2011 και Τριλογία γλυκών εποχής, καφέ & mignardises.  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο