Τα νέα των μελών μας

Sofitel Athens Airport: TripAdvisor Award for Sofitel Athens Airport

 

Το TripAdvisor, η μεγαλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα διεθνώς που προσφέρει αξιόπιστες συμβουλές από ταξιδιώτες, απένειμε πρόσφατα στο Sofitel Athens Airport το πιστοποιητικό αριστείας Certificate of Excellence 2014 για τη συνέπεια στη συγκέντρωση υψηλών επιπέδων εξαιρετικής κριτικής από τους πελάτες της.

Το βραβείο απονέμεται σε ξενοδοχεία που εξασφαλίζουν διαρκώς εξαιρετικές βαθμολογίες από τους πελάτες τους -μέλη του TripAdvisor. Αξίζει να σημειωθεί πως μόνο το 10% των επιχειρήσεων, με κορυφαίες επιδόσεις που αναφέρονται στο TripAdvisor λαμβάνουν τη συγκεκριμένη διάκριση.

Το Certificate of Excellence αποδίδει στους τουριστικούς φορείς κορυφαίων επιδόσεων την αναγνώριση που τους αξίζει, καθώς εκφράζει την άποψη εκείνων που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία- των πελατών τους. Αισθανόμαστε ιδιαίτερα περήφανοι, γιατί φέτος είναι η 4η συνεχή χρονιά που το TripAdvisor απονέμει στο Sofitel Athens Airport  ένα βραβείο αριστείας το οποίο οφείλουμε στα πολύτιμα σχόλια των ταξιδιωτών-πελατών μας. Πολύτιμα γιατί χάρη σε αυτά μπορούμε να βελτιώνουμε διαρκώς τα επίπεδα των υπηρεσιών μας» αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Cyril Manguso, ο οποίος ευχαρίστησε και συνεχάρει το προσωπικό του ξενοδοχείου για την αφοσίωση και τη συνέπεια που επιδεικνύει, στοιχεία που συνέβαλλαν καθοριστικά στην απόκτηση της συγκεκριμένης διάκρισης.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο