Τα νέα των μελών μας

Sofitel Athens Airport: Το Sofitel Athens Airport βραβεύτηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά με το Certificate of Excellence του TripAdvisor

Το Sofitel Athens Airport βραβεύτηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά με το “Certificate of Excellence“ του TripAdvisor για το έτος 2013. Το βραβείο αυτό δίνεται σε ξενοδοχεία που λαμβάνουν συνέχεια εξαιρετικές βαθμολογίες από τους πελάτες τους, μέλη του TripAdvisor. Μόνο το 10% των επιχειρήσεων, με κορυφαίες επιδόσεις, που αναφέρονται στο TripAdvisor λαμβάνουν αυτό το βραβείο.

Το TripAdvisor είναι η μεγαλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα στον κόσμο που επιτρέπει στους ταξιδιώτες να σχεδιάσουν ένα καταπληκτικό ταξίδι. Το βραβείο αυτό κάνει περήφανο το Sofitel Athens Airport το οποίο προσπαθεί πάντα να συνεισφέρει σε μία ιδιαίτερη εμπειρία των πελατών του και να προβάλλει την Γαλλική τελειότητα.
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο