Τα νέα των μελών μας

Sofitel Athens Airport: Τελετή Λήξης του 3ου Φεστιβάλ Γαλλικής Γαστρονομίας

sofitel

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου, παγκόσμια ημέρα μουσικής και πρώτη μέρα του καλοκαιριού, επέλεξαν οι συνδιοργανωτές του 3ου Φεστιβάλ Γαλλικής Γαστρονομίας για να κλείσουν τη σειρά των διαδοχικών εκδηλώσεων που ξεκίνησαν στις 21 Μαΐου και περιλάμβαναν μεταξύ άλλων διαγωνισμούς μαγειρικής, συνέδριο με θέμα τρόφιμα στην αρχαιότητα, wine tasting, σεμινάρια ζαχαροπλαστικής, λογοτεχνικά café.

Η γιορτή λήξης του Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Καράβι, στον 9ο όροφο του ξενοδοχείου Sofitel κάτω από το πρώτο ολόγιομο φεγγάρι του καλοκαιριού με πανοραμική θέα τα μεσόγεια και την ολοφώτιστη έκταση του αεροδρομίου παρουσία εκπροσώπων του επιχειρηματικού και του καλλιτεχνικού χώρου, καθώς και της γαλλικής κοινότητας της Ελλάδας.

 σοφιτελ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο