Τα νέα των μελών μας

Sofitel Athens Airport: Τα Ibis λανσάρουν μία σταθερή τιμή σε 3 χώρες για να μείνετε κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, στις καλύτερες τιμές

Σύμφωνα με τη δέσμευσή της να προσφέρει την καλύτερη τιμή στους πελάτες της και με τη σκέψη στις καλοκαιρινές διακοπές που πλησιάζουν, η αλυσίδα Ibis λανσάρει για πρώτη φορά μια ενιαία τιμή σε τρεις ευρωπαϊκές χώρες ταυτόχρονα. Ως εκ τούτου, το 100% των ξενοδοχείων Ibis στην Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ιταλία, θα έχουν μια ειδική προσφορά για να απολαύσετε το καλοκαίρι στην σταθερή τιμή των € 45. Από σήμερα και μέχρι τις 31 Μαΐου στις τρεις αυτές χώρες, τα ξενοδοχεία ibis θα πουλάνε σε όλα τα κανάλια κρατήσεων την τιμή των € 45 για 1 ή 2 άτομα και για διαμονή μεταξύ 1ης Ιουνίου και 31ης Αυγούστου. Τα Ibis είναι η πρώτη αλυσίδα ξενοδοχείων που προτείνει μία προώθηση με τέτοια χαρακτηριστικά στην ξενοδοχειακή αγορά.

Τα Ibis προσφέρουν ποιοτικά καταλύματα σε τιμές που είναι πάντα ανταγωνιστικές και με την εγγυήση του διεθνούς προτύπου. Σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια, το νέο bedding concept που ονομάζεται Sweet Bed by ibis, ένα φιλόξενο προσωπικό διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο, ένα μπαρ και snacks διαθέσιμα όλη μέρα, πρωινό από τις 4:00 το πρωί μέχρι το μεσημέρι και δωρεάν Wi-Fi . Στην Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ιταλία, η αλυσίδα έχει 74 ξενοδοχεία που βρίσκονται σε μεγάλες πόλεις: Μαδρίτη, Βαρκελώνη, Λισαβόνα, Μιλάνο, Ρώμη, .. κλπ.

Περιγραφή προώθησης

  • Προώθηση διαθέσιμη για τα ξενοδοχεία Ibis στην Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ιταλία
  • Τιμή € 45 με ΦΠΑ για 1 ή 2 άτομα
  • Περίοδος κράτησης: από 6 έως 31 Μαΐου 2013
  • Κρατήσεις για διαμονή μεταξύ 1ης Ιουνίου και 31ης Αυγούστου 2013
  • Προπληρωμένη κράτηση που δεν επιδέχεται ακύρωσης
  • Η προσφορά είναι διαθέσιμη σε όλα τα κανάλια κρατήσεων
  • Η προσφορά ισχύει εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο